Ha két éve végeztem elaz egyetemet, de nem volt még szakmai normális szakmai állásom, akkor már nem érdemes próbálkozni?
Figyelt kérdés
Két éve nyáron végeztem el egy gazdaságinformatikus BSC-t, egy nem éppen neves vidéki egyetemen. Egy évig próbáltam a mester képzést, de lelki problémák miatt abbahagytam. A második évben egyszer három hónapig, majd két hónapig voltam webfejlesztő távmunkában. Androidoztam az egyetemen utána PHP-ztam. De nincs semmiben se hű de sok tapasztalatom, vagy sok normális minőségű referencia projektem. Távmunkában próbálok otthonról vidéken megélni, de nem igazán megy. Ekkora lyukkal az életrajzban érdemes nekiindulni a fővárosnak, vagy inkább hagyjam a szakmát a fenébe? 25/F2018. ápr. 17. 16:43
2/5 anonim válasza:
Te érzed, a lyuk nem probléma, ha nem tudsz felmutatni semmit (projekt) az viszont probléma.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy semmi sincs, de max egy fél évre való, és sok területnek a teteje inkább, minstem, hogy valaminek a mélye.
2018. ápr. 17. 17:49
4/5 anonim válasza:
Nem a mennyiség a minőség számít, arra kíváncsiak az adott területen milyen szintre jutottál el, mennyire vagy hadrafogható a számukra. Ezt kell prezentálnod... lehet fel sem tűnik a 2 év gap ha mégis akkor elmondod amit leírtál hogy freenaceresekedtél mert nem volt más
5/5 anonim válasza:
Indulj nyugodtan, ha eléggé bírod a strapát! Ha tudsz dolgozni, és dolgozol is becsülettel, nem lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!