Mi az Android programozás végeredménye?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem az Android programozás lényegét. Ha Pascallal, Dephivel írok programot, annak a végeredménye egy exe file, ami fut. Ha weblapot tervezek, annak a kimenete egy html file, ami a böngészőben megjelenik. De nem értem, mi a végeredménye egy android programnak. Nézem a tutorialokat, remeknél remekebb programokat írnak benne, kifejlesztik, megjelenítik a virtuális gépen, szép, remek, de hogy lesz ebből telefonos program? Egyszerűen senki nem mutatja azt a lépést, ahogy a virtuális gépen futó programból pl. apk file lesz. Mit hoz létre pl. a Netbeans, az Eclipse? Egyszerűen nem értem!!!2018. máj. 10. 10:32
11/12 anonim válasza:
És minek szívatnád magad Android Studioval, amikor létezik Xamarin, Visual Studio, .Net, C# is...?
12/12 anonim válasza:
Rossz a hozzáállásod... Próbálkozz gondolkodni, értsd meg a tutorialokat, ne csak "bemagold"! Ha nem ugyanott vannak a penelek, akkor mint minden alkalmazásnál - a view vagy a window menüpont alatt tudod módosítani a paneleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!