Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ismertek olyat, aki muszájból...

Ismertek olyat, aki muszájból lett programozó? Hogy megy neki? Esetleg ha van itt valaki, aki magára ismert: milyenek a mindennapjaid?

Figyelt kérdés
Csinálsz mellette mást is, ami igazán boldoggá tesz?
2018. ápr. 10. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

első vagyok. Én nem ismerek jóformán semmit a programozásból, a hozzáállásról nyilatkoztam, a kérdésed mélyebb rétegéből kiindulva. Ha konkrét válaszokat szeretnél:

"Ismertek olyat, aki muszájból lett programozó?"

Nem ismerek olyasmit, hogy valaki valóban muszájból lesz valami, minden életpillanat az ő felelőssége alá tartozik.

"Hogy megy neki?"

Úgy megy neki, ahogy ő olyan amilyen. (Miért izgat? A saját életedre miért nincs időd?)

"Csinálsz mellette mást is, ami igazán boldoggá tesz?"

Mindenki csinál ezer dolgot, ami boldoggá teszi. Ez az úgynevezett élvezetek kultiválása.

A kérdésed valójában egy teráiás ülés első negyede, amikor feldobod a dokinak, mi nyomja a lelked.

2018. ápr. 11. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
jaés a takonyképűzéssért közös szégyenre hajtjuk fejünk
2018. ápr. 11. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Tehát te egy programozó vagy, aki már nem élvezi azt hogy programoz, ezért ahelyett hogy változtatna a szomorúságán, megkérdezi, mások mit szólnak ahhoz, hogy neki kényszerprogramozóként kell végigprogramoznia minden napját.
2018. ápr. 11. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Matematikusként végeztem, de akkor válság volt. Akkor ajánlották nekem, hogy tanuljak meg programozni. Megtanultam, rákaptam. Evés közben jön meg az étvágy.
2018. ápr. 11. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Gyerekek! Senki nem a kérdésre válaszol!

A kérdező boldogságra vágyik!

Boldogság elixír, hol vagy?!

:)

2018. ápr. 11. 13:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Érdekes emberek vagytok.
2018. ápr. 11. 18:14
 17/17 anonim válasza:
És ha elmennél Szozopolba, akkor is szerinted ugyanaz lenne?
2018. ápr. 14. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!