Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ismertek olyat, aki muszájból...

Ismertek olyat, aki muszájból lett programozó? Hogy megy neki? Esetleg ha van itt valaki, aki magára ismert: milyenek a mindennapjaid?

Figyelt kérdés
Csinálsz mellette mást is, ami igazán boldoggá tesz?
2018. ápr. 10. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Nincs olyan hogy muszájból lett programozó.

Ha mégis, akkor a saját muszája által.

Egy barátom majdnem így járt, mikor rádöbbent, azon nyomban nemprogramozóvá vált.

2018. ápr. 10. 18:27
 2/17 anonim ***** válasza:

Muszájból nem lehet azzá válni, mert sok kitartás és tanulás kell hozzá.

Ha pedig nincs elég motivációd, akkor olvasgass róla, hogy milyen három műszakban dolgozni a szalag mellett vagy kérdezz meg valakit, aki ezt csinálja.

Én is programozó szeretnék lenni, mivel bezárt a cég, ahol eddig dolgoztam.

2018. ápr. 10. 18:37
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2018. ápr. 10. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

könnyű programozónak lenni, matek nem kell hozzá, 3 hónap alatt megtanulod utána napi 2-3 óra alatt lazán összedobod a munkát és az egész napod szabad...

igyen pizza meg üccsi meg csocsó a cégnél egész nap azt verjük meg a f...unk

2018. ápr. 10. 19:12
 5/17 A kérdező kommentje:
2-es: Akármennyit is dolgoztál életedben, ráverek min. 10 évet. Kemény életem volt, és elegem van belőle. Utálom ezt, de jól lehet vele keresni és meg tudom csinálni. A kérdésem csak az, hogy milyen így az élet hosszú távon. De látom mindenki válaszolt, csak az nem, akit kérdezek. Köszi, hogy írtatok, csak nem hasznos.
2018. ápr. 10. 19:45
 6/17 anonim ***** válasza:

unalmas sőt! még unalmasabb sőt! már azon gondolkodom mi máshoz kéne kezdeni...

én is "kényszerből" csinálom, ez azoknak való akik örülnek ha nem látják a Napot.

boldoggá az tenne ha találnék vmi jobb alternatívát!

2018. ápr. 10. 19:50
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Olyan hogy muszájbol olyan nincs. De persze lehet csinálni viszont normális motiváció kell hozzá, szeretni és élvezni kell. Kell hogy erdekeljen. Illetve ez nem úgy megy hogy te már annyi mindent átéltél, ez sétagalopp kell neked. Évek munkája hogy magabiztos fejlesztőnek nevezhesd magad aki kiigazodik több ezer soros forráskódon.

Nyilván ahogy említették a körülmények a fejlesztőknel az egyik legjobb és ha már van tapasztalatod és tudásod onnan könnyű jó fizetést elérni. De ezért tényleg nagyon sokat kell tanulni és gyakorolni hogy értékes fejlesztő legyen valaki.

De egyetlen egy szóval:nem. Muszájbol nem lesz senki programozó ahogy orvos vagy bármi egyéb ahová nyers tudás szükséges.

2018. ápr. 10. 23:25
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

"Utálom ezt, de jól lehet vele keresni és meg tudom csinálni. "

Aki meg tudja csinálni, az nem szokta utálni. Kevés változatosabb munka van ennél.

2018. ápr. 11. 00:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Továbbra sem az a kérdés, hogy lehet-e muszájból programozó valaki. Ez nem több ezer soros kérdés. Miért nem lehet rendesen értelmezni?
2018. ápr. 11. 08:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen ember, fogd már fel, Te takonyképű.
2018. ápr. 11. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!