Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a kimenet file?

Mi a kimenet file?

Figyelt kérdés
Javat tanulok. Nem értem, hogyan kapom meg a végső, hasznosítható, futtatható file-t. Delphiben kapok egy exe filét, de itt mi a végső file és hol van? Exportálni kell? Hogyan kapok pl .apk file-t?

2018. márc. 12. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, alapesetben egy .jar file (Java Archiv) amely ez zippelt, digitálisan aláírt file, a benne levő file-ok pedig a leírók és a classok.

A digitális aláírás azért kell, mert fontos, hogy ne tudja bárki megváltoztatni a tartalmat.

Én utoljára vagy 3 éve használtam javat, akkor eclipse-et használtam, de arra emlékszem,hogy az egész rendszer, eclipse, ANT, sign, stb. bootstrap-je elég pilótavizsgás volt.

Ma már lehet, hogy kompletteb a fejlesztőrendszer.

2018. márc. 12. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem. A végcélom egyébként telefonos android fejlesztés. Ezek szerint van más útja is ennek? Minek érdemes nekifeküdni, hogy ne derüljön ki róla 2 év múlva, hogy zsákutca? Nem dolgozni akarok ebben, csak magamnak fejlesztenék.
2018. márc. 12. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Utánaolvasással.
2018. márc. 12. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy Android alatt is egy VM-en fut egy Java kód, de azért Androidnál kicsit másképp néz ki a dolog, mint PC-n. Javaslom (megint), hogy egyelőre maradj PC-n, rágd át magad a Java nyelven (vannak jó kis tutorialok), és csak utána kezdj el az Android egyedi dolgaival foglalkozni.

Akár pl. itt is kezdheted (ha szpík inglis), de ez csak tipp:

[link]

2018. márc. 13. 12:41
 15/15 anonim válasza:

Csak hogy a kérdésed is meglegyen válaszolva a NetBeans-be a "seprű kalapács" gomb lefordítja a kódodat és a Projekted mappájába megtalálod a futtatható fáljt-is.

És amíg nem grafikusan hanem "System.out.println()"-el iratod ki az eredmény addig a parancs sorbaba fogja kiírni.

2018. márc. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!