Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy dekódoljam a PHP URI-t?...

Hogy dekódoljam a PHP URI-t? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy linkem (firefox cache-ből halásztam ki). : [link] Amit ez a link csinál az az , hogy egy "game.php"-nevű fájlon keresztül kommunikál egy Unity-ben készült játékkal. (szerintem a 80-as porton).

A felhasználó nevedet tudod beállítani a játékban"kongregate_username" string-el.

A probléma ott van hogy , a speciális karakterek nagy részét kódolja. Így nem lehet pl. HTML tag-et használni.

Igy ha beírom mondjuk azt hogy: <color=red>Username</color> , akkor azt nem tudja értelmezni a kódolás miatt.

Mivel több string(?)van az URL-ben ezért próbálkoztam valami féle "Injection"-el. Pl. Beírtam kongregate_username string-hez mondjuk ezt : <color=red>Username</color> , majd a következőhöz : string urldecode ( string $kongregate_username ).... nem működött. Van valakinek valami ötlete hogyan lehetne megoldani ezt a "nagyon súlyos problémát"? :) Ha esetleg nem érthető nyugodtan kérdezz.

2018. febr. 6. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

A linked:

"Deceptive site ahead

Firefox blocked this page because it may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing personal information like passwords or credit cards."

Kezdetnek ez elég súlyos probléma lesz.

2018. febr. 6. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen , Firefox-ban azt hiszem engedi :)
2018. febr. 6. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha unitiben készült a játék, akkor miből gondolod, hogy értelmezni fogja a html kódot?
2018. febr. 6. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Unity-ben a szöveg formázás nagyon hasonlít a HTML-hez. Legalapvetőbb tag-ek (pl. color) működnek.
2018. febr. 6. 21:20
 5/6 anonim válasza:
Van a HTML-ben color tag?
2018. febr. 8. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze
2018. febr. 9. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!