Excel expertek, hol lehet ennyire megtanulni az excelt?
Figyelt kérdés
Én is tudom már elég fasza függvényeket és gyorsan is érzem magam az excel használat során, viszont arra lennék kíváncsi, hogy az extrán nehéz képleteket, makró írást stb. ti hol tanultátok meg? Az tanfolyamokon és a munkakörnyezeten kívül van bármi ötletetek a gyakorlásra?tegnap 22:40
1/1 anonim válasza:
Ezt bizony rengeteg gyakorlással.
Bár én azt mondom, hogy pont az "extra nehéz" képleteket kell kerülni, akkor inkább bontsuk szét több részre, használjunk segédmezőket (aztán ha valakit ez zavar, az így keletkezett "rész-képleteket" már könnyű egybemásolni).
A makrók meg: programozás. Ha tudsz programozni kb. bármilyen nyelven, onnan már csak órák (esetleg napok) kérdése megtanulni Excelben makrót írni.
Gyakorlásra pedig a legjobb módszer, hogy minél több mindent megpróbálsz megoldani Excelben. Akár kitalált példákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!