-PHP- segítség! (? )
Szóval letöltöttem egy fórumot tele van hibával az egész egy párat meg oldottam de már kifogtak rajtam ezek :
mysql_fetch_array()
mysql_num_rows()
mysql_query()
ezek a hibás adatok, de ezek helyett mit írjak be ?
azthiszem php 5.6 van
kérlek gyorsan :)
pastebin(pont)com/CbRWd1w0
itt van az index.php
a probléma az hogy nem indul az oldal megfelelően és ezek benne a hibk (amiket leírtam)
a hiba üzenetek : Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in C:\xampp\htdocs\forum\index.php:212 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\forum\index.php on line 212
-
Notice: Undefined index: username in C:\xampp\htdocs\forum\index.php on line 81
PHP Version 7.2.0
elnézést
Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in C:\xampp\htdocs\forum\index.php on line 212
Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in C:\xampp\htdocs\forum\index.php on line 213
Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in C:\xampp\htdocs\forum\index.php on line 214
ezek a hiba üzenetek
és itt a kód:
https://pastebin(pont)com/N9fR1fm4
bocs de a linket nemengedi csak így
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!