Hogyan lehet magyarositani egy játékot?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy elővettem egy favorit játékomat, amihez nincsen magyarositás (Patrician3).
Gondoltam megpróbálom magyarositani, hogy élvezhetőbb legyen, és majd a későbbiekben feltenném a magyaritasok.hu-ra is, hogy másoknak is elérhető legyen.
A PE Explorer-rel sikerült is megtalálnom az angol szövegek egy részét, igy a magyaritás már részben kész, viszont a hosszabb szövegek (levelek, meg ilyenek) nem találom sehol.
Átnéztem az exe fájlokat, meg a dll fájlokat is, nem találtam bennük meg.
Nem sokat értek ehhez, a programot most használom másodszor, szóval ez nekem még új...
Valaki tudna benne segiteni?
Gyorskeresésre ez tudja exportálni a CPR fájlból:
Bár a fizetős változata tudja csak visszatenni, de legalább megnézheted, hogy fordítható még le.
Hexa editorral, úgy látszik sikerült megnyitnom.
Gondolom ez a játékban is olvasható: "If you meet a pirate on the sea map, you will be informed about it and additionally asked whether you want to handle the sea-battle automatically or manually. If you select manually, you will see this sea-battle view"
Lehet szerkeszteni a szöveget, bár kétséges, hogy mennyire fogja a játék betölteni a fájlt.
Ezt használtam, egyébként, de bármelyik hex editorral működik. [link] Nem ingyenes, de le lehet warezolni, ha az kényelmesebb.
Igen, van ilyen mondat benne. :)
Már töltöm is le, mert ez a game extractor valamiért nem tetszik (kilépni is csak feladatkezelővel tudtam belőle...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!