Emlet informatika érettségire a programozást mennyi idő megtanulni?
egyéntől és jelenlegi tudástól függ
reménykedj benne, hogy neked 4 hónap alatt sikerül :)
milyen választ vártál, most komolyan, 548 óra 27 perc?
Ha van jó tananyagod és belefektetsz elég idöt, akkor elég 1-2 hónap is. Egyetemen ennyi idöd van ugyanennyi anyagot megtanulni.
Persze segít ha mellette nem kell mást is csinálnod, de talán a szabadidöd felhasználásával is sikerülhet.
https://www.youtube.com/channel/UC80qL06KNOhcYe_CvfuUSbw
innen néztem eddig a dolgokat, a 10. résznél járok. Ez a csatorna jó ?
#5: Ránézésre programozás alapnak OK, a 20. fejezetig része az emelt érettséginek.
Viszont fontos, hogy videók NÉZÉSE nem elég a megtanulásához. Ha vannak példafeladatok akkor azokat folyamatosan oldogasd (nem elég elolvasni sem a megoldást), ha nincs akkor írj magadnak. Kézzel beírogatva sokkal jobban rögzül minden.
Emellett az érettségin használt algoritmusokat is meg kell tanulnod, ezeket nem tudom mennyire fedi le a csatorna.
Van akinek 4 év és van akinek 2-3 hónap, sőt szerintem van olyan ember is aki 1 hónap alatt lazán felkészül rá.
Ez ember függő...
Arra figyelj, hogy nem elég megtanulni a syntaxot és az alap programozói koncepciókat. Használnod is kell tudni őket és egy programozói gondolkodás módot kell kialakítanod.
Az érettségi feladatok nem nehezek, de ha tényleg a 0.hoz közelít a tudásod, akkor hajts bele.
Amúgy egyetemen kb az első félévben felhúznak arra a szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!