Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Most maradjak vagy menjek pestre?

Most maradjak vagy menjek pestre?

Figyelt kérdés

Sziasztok felveteli elott allok es februar 15.ig le kell adnom a jelentkezest az egyetemre, pecsi vagyok es azon gondolkozom, hogy Pecs vagy Pest?

Ugye itt Pecsen van a Pollack, Pest meg Obudai.

Amugy mernoki informatika lenne a kivalasztott szak

Valaki egy minimalis iranymutatast tudna adni' bizonytalan vagyok nagyon

2017. dec. 31. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyagilag tudnak támogatni a szüleid, esetleg te meg tudod oldani pestet egyedül? Ugye minden pėnzbe kerül hosszú ėveken át. Nyilván otthon, pėcsen is,de haza tudsz naponta menni, ha főznek az az egy plusz adag nem annyi mint pesten lenne stb stb. Ha tudnak támogatni akkor a tanítás színvonala a további munkalehetősėgek legyenek a szempontok.
2017. dec. 31. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Kezdheted azzal, hogy összehasonlítod a képzést, a tanterveket.

[link]

[link]

Aztán gondold végig, hol szeretnél élni az elkövetkező 4 évben.

Aztán mérlegelj, hogy anyagilag melyik lehet az egyszerűbb. Budapesten azért elég magasak az albérleti díjak. A kollégium sem sokkal olcsóbb már és oda bekerülni sem könnyű.

2017. dec. 31. 08:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Pecsen is "egyedul" elek.

Edesanyam elhunyt,fatert meg nem nagyon ismerem.

Ja es 22eves vagyok. Dolgozom most is es igy nem tudok donteni, pesten azert sokkal tobb lehetosegem lenne

2017. dec. 31. 08:13
 4/6 anonim válasza:

Tudtommal nem kell most eldöntened,még nyáron lehet cserélni a sorrendet,írd most be valahogy és gondolkozz rajta sokat,gyere fel Pestre ha tudsz a nyíltnapokra, kérdezősködj. De azt azért momdanám, hogy a megélhetés nagyságrendekkel drágább Pesten. Lehet hogy alapból több lenne a lehetőség csak éppen te soha nem jutnál hozzájuk, mert dolgoznod kell,albérletet fizetni...értem,hogy csábitó,de nem biztos hogy megéri.

Üdv: egy Pécsen tanuló pesti

2017. dec. 31. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyságrendekkel biztos, hogy nem drágább Budapest, mivel annyival nem is lehet drágább.

Ha van lakásod, akor azt pécsinek kiadhatod.

A kolesz valóban embertelenül drága itt pesten, de munkalehetőség, diákmunka is sokkal több van és egy mérnökinfós azért nem ziziért dolgozik, még ha csak másodéves, akkor sem.

A programozók órabére erősen másfél-két rugó körül van, diákmunka viszonylatban.

2017. dec. 31. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pestet javasolnám, jobb a színvonal a vidékiekhez lépest. De hamár pest, akkor egy BME mérnökinfó alá ne ajd ha akarsz vmi jó diplomát.
2018. jan. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!