Milyen jóféle c# WYSIWYG editorokat ismertek?
Akkor nem értem, hogy jön a képbe a C#. (Lehet, hogy én vagyok láma, bocsi.)
Mit szeretnél látni, amikor megnyitod a html fájlt? A C# progi ablak látványtervét?
"Amiket telepítettem, egyik se működött"
Írnál egy-két példát, hogy mik voltak azok?
Én eldöntöttem, hogy mit akarok, egyértelműen leírtam. Az, hogy te nem érted, az más kérdés.
Html emailt akarok küldeni, ebből az email küldés megvan. De nyilván senki nem fogja a html kódot beírni a textboxba, ezért kell a WYSIWYG.
Nem 14 féleképpen kellett volna elmagyarázni, hanem egyszer érthetően. Például így:
"Van egy WinForms alkalmazásom. Azt szeretném, hogy a felhasználó HTML e-mail üzenetet tudjon küldeni a programomból, ugyanakkor nem akarom azt, hogy HTML kódokkal kelljen mókolnia, hanem vizuálisan tudja megszerkeszteni, mint egy szövegszerkesztőben. Ehhez keresek egy WYSIWYG komponenst."
Ha nagyon nem találsz más megoldást, egy igen erős hackkel integrálhatsz egy TinyMCE-t egy WebBrowser control-on belül:
A HTML kódot pedig ki fogod tudni majd szedni belőle.
Közben találtam egy másikat:
Ha nagyon nem találsz más megoldást, egy igen erős hackkel integrálhatsz egy TinyMCE-t egy WebBrowser control-on belül:
Pont erre gondoltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!