HTML-en van fájlkezelés?
Van egy Nodemcu eszközöm ami wifi képes és sd-kártyáról futtatok egy webszervert.
Egy olyan webszervert akarok létrehozni amin szerepel egy olyan parancs, hogy létrehoz egy txt-t és beleír valamit amit szeretnék.
Pl. a terv ez lenne, hogy: Futtatom az sd kártyáról az index.htm oldalt és ebben már szerepel az hogy egy gomb hatására az RGB színkódot kiírja egy txt-be, amit tárol az sd kártyán az index.htm mellett.
Ezt meg lehet oldani? Nem vagyok túl jó ebben, nekem sikerülhet?
Elnézést kérek a tudatlanságomért, de valamilyen úton módon kivitelezhető lenne amit írtam?
Az RGB színkódot kiírni egy txt-be amit beolvasok a C-ben megírt programommal.
C-ben van a webszerver is??? C-ben is ugyanezeket kell csinálni, csak nagyságrendekkel nehezebb.
Miért nem a Lua-t használod, ha már egy ilyen eszközöd van?
Lua nekem pont ugyanúgy kínai mint a webes dolgok és ugy gondoltam nekem bőven elég egyszerre a html kódokat megtanulni.
A C hozzám jóval közelebb áll.
Ez a post request nekem nem mond túl sokat.
Pont ezért akartam a fajlkezelést. Ha kivitelezhető lenne akkor jóval egyszerűbb lenne a dolgom szerintem.
"A C hozzám jóval közelebb áll."
Igen, ez határozottan kitapintható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!