Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ki mért lett programozó vagy...

Ki mért lett programozó vagy mért akar az lenne?

Figyelt kérdés

2017. aug. 29. 19:52
 1/9 Bagolyvagymi ***** válasza:
100%
Valami újat adni a világnak játékok terén. Túl sok a buta értelmetlen zombis, háborús vagy ijesztő játék, vagy akármi amiben lőni kell. Én békés felfedező játékokat szeretnék írni, mert ilyenből nagyon kevés van és van olyan akinek csak ez tetszik, meg csak azért nem próbálja ki a játékot, mert nincs neki való.
2017. aug. 29. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
minden műfajnak meg van a rétege. Akit agresszióra sarkal egy fps játék az életben ott nevelési problémák vannak. A wow függök sokkal rosszabbak a nagy részük ingyen élő 30 évesen is a családjuknál élő kis senki .
2017. aug. 29. 20:31
 3/9 Szirty ***** válasza:
49%

"Ki mért lett programozó "

Mert a felmerült feladatot programozással lehetett megoldani a leghatékonyabban.

2017. aug. 29. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettek fel az építészmérnökire, így kerültem az infóra. De minden szempontból jobban jártam.
2017. aug. 30. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mert mellette el lehet menni betonozni és kubikolni is .
2017. aug. 30. 16:04
 6/9 2*Sü ***** válasza:

Anno a Commodore-ok idején voltam 10 éves. Akkor ez – úgy általában a számítógép – valami új, érdekes dolog volt, nem beszélve a sok-sok játékról. A szüleimet hosszas unszolás után rávettem, hogy mehessek egy számítástechnika szakkörre. Talán a játék vonzott leginkább, de miután testközelbe kerültem a számítógéppel, ez elég hamar másodlagossá vált, bár játszani ugye ki nem szeret.

Persze volt ott idő játszani is, de alapvetően programozni tanultunk Commodore Basicben. Kezdetben kicsit csalódott voltam, nem is érdekelt különösebben a dolog, de ez nagyon hamar elmúlt. Azután, hogy az első lépéseket megtettem a programozás tanulásában, már lenyűgözött az, hogy én beírok pár sort, és a számítógép megcsinálja azt, amit beprogramoztam. Valahogy az alkotás öröme fogott meg igazán, írod, írod a programot, és egyszer csak előtted van egy forgó kocka. Kvázi a semmiből alkottál valamit.

Meg mindig is szerettem a matematikát – így a logikát –, a rejtvényeket, úgy analitikusan gondolkodni általában. És tulajdonképpen minden leprogramozandó feladat kvázi egy-egy kis rejtvény, a megoldáshoz a megfelelő logikus lépéseket kell felépíteni. Egy-egy komplexebb probléma megoldása mind a mai napig gyermeki örömmel, és büszkeséggel tud eltölteni.

2017. aug. 31. 01:31
 7/9 Csxeba ***** válasza:
Mert imádom a neurális hálózatokat
2017. aug. 31. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:

#6-nak (2*Sü)

Fantasztikus, amit leírtál! Ez így igaz! Jobban meg sem lehetne fogalmazni! Akik tényleg tudnak is programozni, azok osztják a gondolataidat!

2017. aug. 31. 17:30
 9/9 ArtArtArt válasza:
Vegtelen lehetosegek, vegtelen kreativitas.
2017. szept. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!