Programozót keresek a csapatomba. C++-ról lenne szó, de akár Python is szóba jöhet egyes részeknél. Van olyan, aki vállalna ilyet?
Javaslom, hogy ezt a kérdést írd ki egy programozással (is) foglalkozó fórumba, ott sokkal több lesz a (neked megfelelő tudású) programozó, mint itt!
Asszem a prog.hu egész jó hely ilyesmire.
G.
Nyilván nem profi programozót keresünk. Komoly ajánlat nem feltétlen egyenlő a fizetéssel. :)
Ezért is írtam, hogy lesz belőle pénz is, de nem most.
Másrészt tudom, hogy kicsit komolytalanul fogalmaztam, de 3 mondatban nem hiszem, hogy sok komolyságot lehet írni.
Mi a tervetek?
Mit akarok elérni pontosan?
Kicsit kifejthetnéd pontosabban, hogy miről lenne szó. Annyi, hogy C++-ban kell programozni, az vajmi kevés információ. C++-ban lehet Hello, World!-öt is írni, és lehet oprendszert is. Oké, valamelyest behatároltad, hogy Metin2-vel lenne kapcsolatos, de azért egy pontosabb leírás, specifikáció nem ártana.
Aztán a másik kérdés: mit fizetsz érte? Sajnos abból az éeltkorból már kinőttem, amikor pusztán időtöltésből hajlandó voltam órákat, napokat, heteket programozni másnak, egy homályos ígéretért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!