Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » November vegetöl jelen allas...

November vegetöl jelen allas szerint munkanelküli leszek, es arra gondoltam valahogy megelhetesi programozova kellene valani. Hogyan csinalnatok?

Figyelt kérdés

Nemetorszagban vagyok, nagyreszt anyagvizsgalati meresi modszereket fejlesztek, mint kutato fejlesztö mernök/tudomanyos alkalmazott 2009 ota miota BME-t befejeztem. Szoval elvileg a müszaki kepessegeim nem rosszak. Nemtorszagban is egy kisebb hadsereg hanyzik programozokbol, amennyire fel tudtam merni föleg szoftverfejlesztö hirdetesekböl talalni aval ha nem ezrevel lehetösegeket mindenütt.

Több embertöl erdeklödtem amr itt GYK-n elmeletben regebben, hogy müködhetne ez de most lassan eljönne a cselekves ideje is mert vmiböl meg kell majd elnem.

A sajat szakmam elhagyasat megfontolnam emiatt, mert nagyn instabal, 7 fix idös szerzödesen es 6 munakhelyen vagyok tul eddig.

Ha a cel a megelhetesi programozo szint elerese egy nemet atlagfizetesert (pl 2000 Euro netto) hogyan csinalnatok konretan a helyemben?

2017. aug. 23. 09:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Igaz Mondó Reloaded": Még itthoni viszonylatban is van olyan ahol bizony többet kér egy szakember óránként.

Pl. szomszéd 1 hónapja újította fel a tetőt, 2 nap -ra csak az ács 240 ezret kért, napi ~10 óra munkáért.

És mikor megkérdeztem, mikor érne legközelebb rá, azt mondta csak novemberben.

2017. aug. 26. 18:16
 22/22 anonim ***** válasza:
(A 4 segéd kapott ugyan ennyit összesen...)
2017. aug. 26. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!