Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelen szabályzat szerint ki...

Jelen szabályzat szerint ki és milyen munkanélküli segélyre jogosult?

Figyelt kérdés
azt hiszem vannak kategóriák, mennyit dolgoztál,mennyit fizettél stb,de ebben sem vagyok biztos, ha van valakinek valami infója kérem irja
2010. máj. 13. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
hát te semmire barátom me ijen sz@r oldalakon kérdezgetsz
2010. máj. 13. 22:03
 2/8 A kérdező kommentje:
faxom ez volt megnyitva amikor eszembe jutott a kérdés
2010. máj. 13. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,minimum egy év folyamatos munkaviszony után kapsz segélyt,és kiszámolják az addigi munkahelyeid papírjai alapján,mennyire vagy jogosult.A segély 90 napig jár,és adózol belőle természetesen.Ez kb. 25000 Ft körül kezdődik,de van,akinél többet állapítanak meg,persze,ha nem minimálbérre volt bejelentve,meg ilyesmik.Sok mindentől függ az összege.

Azt hiszem,jelenleg a mostani minimál nyugdíj bizonyos százalékát kapod bizonyos szempontok alapján kiszámolva.Nem vagyok szakértő,kérdezd meg a Munkaügyiben.

2010. máj. 14. 00:11
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Inkább ezt olvasgasd, ne az "asszem", meg "úgytudom" válaszokat:

[link]

2010. máj. 14. 00:37
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Miért,szerinted egy ilyen oldalt szakértők olvasgatnak?Google a kérdező barátja,én meg,mint amatőr,próbálok segíteni.Ha nem tetszik neki,ne ide rakjon ki kérdést,hanem menjen be a Munkaügyibe,ott elmagyarázzák érthetően.Ennyi.
2010. máj. 14. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez neked is szólhatna, ha már választ írsz ("a google a barátod").

Annyi hülyeség volt a válaszodban, hogy pontról pontra javítgatni se lett volna értelme. De ezt te is láthatod, ha összehasonlítod az oldalt azzal, amit írtál.

2010. máj. 14. 00:45
 7/8 A kérdező kommentje:
köszia válaszokat,igen a google a barátom,csak ez a nyavaja is félévente változik,így olvastam 66ezer féle verziót (dátum nélkül) és ugye mint mondtam ez volt megnyitva előttem mikor gondolkodtam rajta.igy bekérdezek.veszítettem valamit?
2010. máj. 14. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Még szerencse,70%-os,hogy Te jóval okosabb vagy nálam!Biztosan sokan szeretnek a környezetedben.
2010. máj. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!