Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Udemyről mi a véleményetek?

Udemyről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Persze egyetemre akarok menni, de azt hallottam, hogy a Udemyn vannak elég jó programozást taníttó kurzusok.

190 dollár helyett 19 dollárért lehet most kurzusokat venni az új felhasználóknak. 5-6 ezer forintot nekem megér, mégha nem is leszek vele annyira megelégedett, csak kíváncsi vagyok rátok, hogy mi a véleményetek az oldalról.

Hallottam, hogy pár munkahelyen a kezdő junior programozókat is arra késztetik, hogy pár Udemy órát vegyen, ez tényleg igaz?

Én ezzel szemezgettem:

[link]

2017. aug. 7. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Több videót is vásároltam már itt, nagyon elégedett vagyok velük, talán egy nagyon kezdő JS kurzus volt, amit gyengének találtam.

Minden héten vannak 20$-os akciók.

2017. aug. 8. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi egy kurzussal elégedett vagyok (Python), persze lehet csak nekem volt szerencsém. Éppen 10 dollárért vettem, annyit meg szívesen rááldoztam.

Megjegyezném, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciájuk van, szóval, ha nagyon nem tetszik, akkor ennyi időd van meggondolni magadat.

2017. aug. 8. 15:43
 3/5 anonim válasza:
100%

Ugyanaz a kurzus van meg Nekem, amivel Te most épp szemezgetsz, és elég hasznosnak találom. Én mondjuk annó letorrenteztem, de abban biztos lehetsz, hogy azt a 20$-t megéri. Viszont nem árt, ha tudsz angolul, és van kitartásod.

Egy biztos, hogy sokkal többet át tud adni Neked, mint az ilyen mesemondó, lehúzós itthoni kurzusok és képzések, amikre kifizetsz több százezret, aztán mire elvégzed, a tizede sem marad meg annak, amit elmondtak. És a legfontosabb, hogy bármikor átismételheted, a megfelelő alap után pedig nem lesz nehéz bővíteni a tudásodat.

Azt viszont ne várd, hogy végignézed a sorozatot, és mindent tudni fogsz, de megfelelő szorgalommal határ a csillagos ég!

23/F

2017. aug. 8. 17:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Végül megvettem. Eddig nagyon tetszik.

3# Az angollal nincs probléma, van egy IELTS 8.0 nyelvvizsgám.

2017. aug. 8. 17:34
 5/5 anonim válasza:
100%

Nagyon király hasznos kurzusok vannak minden témában :)

Én pl sokkal könnyebben kezdek el tanulni így valami teljesen új témát, mintha minden nekem kellene egy leírásból kibányászni.

A népszerűbb kurzusok közül sok fenn van torrenten, de ha jó akció van és nagyon érdekel a téma pár ezret simán megér. Arra figyelj, ha van időd ne csak nézd, hanem csináld is. Esetleg ha vannak öneálló feladatok, azt old meg közbe. Ami nem érdekel, vagy nem tűnik fontosnak, vagy már tudod, nyugodtan ugord át. Ja és sajnos azért sok tutorial csak fogja és elmondja videóban a hivatalos oldalban felrakott szöveges tutorial tartalmát. Tehát nulla hozzáadott értéke van. Az ilyeneket azért jobb kerülni.

2017. aug. 20. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!