Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tanácsoltok, ti hogy...

Mit tanácsoltok, ti hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés
Egyetemen tanulok programozónak, van referencia munkám de meg se nézik, még ingyen gyakornokira se vesznek fel., mert az számít hogy legyen X év tapasztalatod. Hogy legyen gyakorlatom ha még ingyen dolgoznék se veszek fel se hova?
2017. aug. 6. 08:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gondolom a Schönherz iskolaszövetkezeten keresztül próbálkoztál, mivel Debrecenben minden szakmai gyakornoki munkalehetőség rajtuk keresztül zajlik. Az a cég beképzelt idiótákból állnak egytől egyig. Megpályázol egy állást, behívnak egy tesztet írni, odaversz 94%-ot, majd közlik, hogy "majd értesítünk, küldd be a következőt". Erre annyit látsz, hogy "Nem lett dolgozó". És ezt is csak úgy tudod meg, hogy két hét után ránézel az oldalukra, mert automatikus e-mailt küldeni 2017-ben luxus.

A technika a következő: Az összes debreceni cég fent van az [link] oldalon. Ne az iskolaszövetkezeten keresztül pályázz meg egy állást, hanem közvetlenül a céghez add be az önéletrajzodat. Esetleg ha vannak ismerőseid, rákérdezhetsz náluk, hogy van-e nyitott pozíció és megkérheted őket, hogy adják be a CV-det. Ha felvesznek, az adott cég úgyis elküld az iskolaszövetkezethez.

2017. aug. 7. 21:52
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi az oldalt, iskolszszövetkezethez em mehetek.
2017. aug. 8. 03:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Na, köszönöm a válaszokat meg a segítséget,szerintem megfog oldódni, meg túloztam csöppet :)
2017. aug. 8. 07:41
 14/14 anonim válasza:
TCS.hu, ITSH, Ericsson, Lufthansatechnik, T-System, IBM, Evosoft, Morgan Stanley, tovább is van, mondjam még?
2017. aug. 9. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!