Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tanácsoltok, ti hogy...

Mit tanácsoltok, ti hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés
Egyetemen tanulok programozónak, van referencia munkám de meg se nézik, még ingyen gyakornokira se vesznek fel., mert az számít hogy legyen X év tapasztalatod. Hogy legyen gyakorlatom ha még ingyen dolgoznék se veszek fel se hova?
2017. aug. 6. 08:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez bullshit.
2017. aug. 6. 09:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Csinálj otthoni projekteket, és töltsd fel a Githubra! Ezek is érnek valamit, de még jobb, ha beszállsz egy ingyenes program projektjébe.
2017. aug. 6. 09:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy hol laksz. Debrecenben elég kevés ilyen lehetőség van, Budapesten már egyre több.

Próbálkozz iskolaszövetkezeteknél, mint például a Schönherz. Én is náluk kezdtem, az első gyakornoki állásomon többet tanultam, mint azelőtt két év alatt az egyetemen.

2017. aug. 6. 10:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Diákmeló, esetleg iskolaszövetkezet. VAlahova biztosan bejutsz. Engem az első munkahelyemre úgy vettek fel, hogy nemhogy tapasztalatom de gyakorlatilag referenciamunkám sem nagyon volt. Mégis ledolgoztam ott egy évet azért (és nem ingyen)
2017. aug. 6. 10:41
 5/14 anonim válasza:
Kapcsolatok kellenek. Ha neked nincs, keress olyan helyet, ahol van. Egyetem mellett végezhető tanfolyamok is vannak, és ők utána bejuttatnak munkahelyekre. Ezeket egyrészt a tudás, másrészt a kapcsolati tőke miatt is érdemes kihasználni. Pl. Az A&K Akadémia, ahol még szaknyelvet is kapsz mellé. Nem kell ingyen dolgoznod, főleg nem ebben a szakmában.
2017. aug. 6. 12:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Hol tanulsz? Gábor Dénes?
2017. aug. 6. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Személyes adatok nélkül megmutathatnád nekünk a CV-det, hogy rámutassunk arra, miért nem megy át a szűrőn.
2017. aug. 6. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Próbálkozz diákszövetkezeteknél. Illetve elég sok cég hirdet mentorprogramot, aminek a végén bekerülhetsz gyakoronoknak (vagy akár már juniornak is).
2017. aug. 7. 13:22
 9/14 A kérdező kommentje:

Debrecenire járok, de át jelentkezem levelezőre az Egribe ,így diákszövetkezet kizárva annak ellenére hogy még vagy 2 hónapig meg van a diákom.

Csak én fogok ki ilyen rossz indulatú diákmunkaerő közvetítőket? 1 ember volt normális velem,de az is Pesten aki továbbított debrecenbe így még ingyen munkára sincs esélyem. Elküldhetem, de nem egy nagy dolog amiket csináltam .,bár github-nál sokkal hosszabb kódok, de tudom nem a hossz,hanem a minőség a fontos

2017. aug. 7. 13:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Milyen programozási nyelveket ismersz?
2017. aug. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!