Hol tegyem közzé a béta állapotú játékomat?
Hajajaj. Akkor szerverre lesz szükséged érzésem szerint.
Itt 2 lehetőség van - veszel egyet (jó drága) vagy bérelsz egy szerverbankban.
Feldobod egy ingyenes tárhelyre:
UW (200MiB)
ATW (500MiB)
...
stb.
Aztán kilinkeled ide, meg ahová birod!
(én is kiváncsi vagyok rá, eredménylista is van benne?)
Kösz, hogy megmutattad a játékot, gratulálok hozzá, ez nagy szó, mert kevés dologra szoktam ilyet mondani!
Viszont észrevettem pár dolgot:
1.: a leírás valahogy úgy szól, hogy 3-szor kell ugyanolyan színre lépni, és a 3-dik után (after the 3rd) másikra... ...ez némiképp hibás, hiszen nem a 3-dik lépés után kell másik színre lépni, hanem pont a 3-dik lépésre. (hiszen én állok egy színen, majd lépek 1-et, 2-őt és a 3-dikra másik színre, tehát nem a 3-dik lépés után!)
2.: a játékot még csak a legkönnyebb szinten teszteltem, ott kb 5 lépésből mindig megvan. Viszont sikerül néha a második lépésre is, ami ellentmond a leírás szabályainak, hiszen ha állok egy színen, majd a mellettem lévő is ugyanolyan színű és ottvan amellett a cél, akkor tulajdonképpen 2-őt lépek és nyertem! (holott a szabály szerint a 3-dik lépésre tehetném ezt meg!)
Egyenlőre ennyi!
Olyasmi a játék hogy mindenkit meg kell benne ölni? :) és van benne antianyag sugár is?
Ha igen akkor ide nekem :$$$$$$$$$$$$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!