Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tegyem közzé a béta...

Hol tegyem közzé a béta állapotú játékomat?

Figyelt kérdés
Van egy beta állapotban lévő logikai játékom, és szeretném megosztani emberekkel, hogy egy kicsit nyomogassák, teszteljék. Milyen platformok vannak e célra?

2017. júl. 26. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gamer fórumokon nem gondolkodtál még? Pl. az adott grafikus motor fórumja, amiből áll a játékod.
2017. júl. 26. 23:21
 2/11 A kérdező kommentje:
HTML5 játék
2017. júl. 26. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Hajajaj. Akkor szerverre lesz szükséged érzésem szerint.

Itt 2 lehetőség van - veszel egyet (jó drága) vagy bérelsz egy szerverbankban.

2017. júl. 26. 23:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyugi Szerver+Domain már meg van oldva :)
2017. júl. 26. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Feldobod egy ingyenes tárhelyre:

UW (200MiB)

ATW (500MiB)

...

stb.

Aztán kilinkeled ide, meg ahová birod!

(én is kiváncsi vagyok rá, eredménylista is van benne?)

2017. júl. 27. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Kösz, hogy megmutattad a játékot, gratulálok hozzá, ez nagy szó, mert kevés dologra szoktam ilyet mondani!

Viszont észrevettem pár dolgot:

1.: a leírás valahogy úgy szól, hogy 3-szor kell ugyanolyan színre lépni, és a 3-dik után (after the 3rd) másikra... ...ez némiképp hibás, hiszen nem a 3-dik lépés után kell másik színre lépni, hanem pont a 3-dik lépésre. (hiszen én állok egy színen, majd lépek 1-et, 2-őt és a 3-dikra másik színre, tehát nem a 3-dik lépés után!)

2.: a játékot még csak a legkönnyebb szinten teszteltem, ott kb 5 lépésből mindig megvan. Viszont sikerül néha a második lépésre is, ami ellentmond a leírás szabályainak, hiszen ha állok egy színen, majd a mellettem lévő is ugyanolyan színű és ottvan amellett a cél, akkor tulajdonképpen 2-őt lépek és nyertem! (holott a szabály szerint a 3-dik lépésre tehetném ezt meg!)

Egyenlőre ennyi!

2017. júl. 27. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Olyasmi a játék hogy mindenkit meg kell benne ölni? :) és van benne antianyag sugár is?

Ha igen akkor ide nekem :$$$$$$$$$$$$$

2017. júl. 27. 21:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Olyan, hogy mindent meg kell színezni és vannak benne anti-könnyen megoldható pályák :)
2017. júl. 27. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:
2017. júl. 31. 15:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Végül közzétevődött xDD

[link]

2017. aug. 16. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!