Hogy lehet az AppStore-ba feltölteni programot béta tesztelők számára?
Azt szeretném, hogy egyelőre csak néhány (10-20) ember lássa a feltöltött programot, más ne?
A Google Play Áruházban lehet ilyet, gondolom, itt is.
Köszi előre is!
"Annak a pár embernek elküldöd az apk-t..."
Ezen jót nevettem :D
apk=android app
ipa=iOS app
pkg=MAC app
Van béta tesztelésre lehetőség, bár ilyet még nem csináltam.
Én úgy csinálnám, hogy beküldeném ellenőrzésre és mikor jóváhagyták akkor elküldeném annak a 10-20 embernek a linket, hogy töltsék le és utána kikapcsolnám.
Vagy build előtt adhoc fileba konvertálnám azon eszközök listáját akik kipróbálhatják, bár itt lehet valamit be kéne még állítani a béta tesztelés fül alatt. De ahogy mondtam ilyet még nem csináltam én sem, nálam nincs béta ha hiba van az appban akkor kijavítom egy update-tal.
"Apple Developer programba, ami évi 99 dollár"
Az 99 Euró nem dollár. (Bár már lehet, hogy forintba is lehet már fizetni) A $99 az amerikai fejlesztőkre vonatkozik csak. De az Apple sajátosan számol, pl Amerikába kb 1/3 áron olcsóbban megtudod vásárolni ugyan azokat az Apple termékeket mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!