Online JAVA SE tanulás egy jó oktatóval? Mit gondoltok? meg lehet jól tanulni hogy junior fejlesztőnek felvegyenek majd valahova?
Figyelt kérdés
mivel nem tudok heti 2-3-4-5 napo tantermi oktatásra járni, utazás és munka miatt.2017. júl. 26. 20:45
2/4 George999 válasza:
Hétvégi oktatás? 1 nap. Megoldható? Én arra járok és így is rohadt nehéz...
3/4 A kérdező kommentje:
online tanulás ami heti 4-5nap és 6-8óra lenne. csak nem tantermi hanem online tréning. véleményed?
2017. júl. 26. 22:54
4/4 George999 válasza:
Én a tanulás fázis mélyén annyit tudok erre mondani, hogy ez egyén függő és tanár függő. Nálunk azért jó a 2 hetente 1 nap, mert van idő, hogy érjen bennünk a dolog, olvassunk, gyakoroljunk...ugyanis kicsit tömény, pedig nem vagyunk sík hülyék hozzá. Én nem tudnám mindennap 6-8 órában tanulni...de mondom egyén függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!