Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szeretnék készíteni egy...

Szeretnék készíteni egy dolgozatkészítő appot. A szerverhez lenne valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy az app-pal a tanár képes lenne összerkani egy feleletválasztós, egyszerű választásos dolgozatot. Eddig még menne is szerintem. De hogyan lehetne azt megvalósítani, hogy létrehoz a tanár egy szobát a diákjainak, akik abba képesek csatlakozni és kitölteni a tesztet? Valami ötlet? Mindent megköszönnék!

2017. júl. 22. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen szobát akarsz létrehozatni a tanárral, én inkább lehetőséget adnék a tanárnak, hogy beállíthasson egy jelszót a dolgozathoz, amit aztán megad a tanulóknak, akik így elérhetik a kérdéseket egy adott oldalon keresztül (ami kéri a jelszót).
2017. júl. 23. 00:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Kitűnő ötlet! Köszönöm! :)
2017. júl. 23. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Google kérdőív?
2017. júl. 23. 05:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a Svájci sulimban a következő képpen vannak megoldás a quiz-ek (nem dolgozatok, hanem több lehetőséges kérdések.)

Van egy oldal. Vannak tanár és diák fiókok. A tanár fiókoknak van mindig egy mappájuk.

Ebbe készíthetnek témáköröket(azok is mappák),amibe már lehet quiz-eket tenni.

A témákörökhez a tanár egy jelszót állíthat be.

A diákok csak a jelszóval tudnak beregisztrálni egy témákörre. Onnantól a a tanár láthatja hogy be van regisztrálva. Ha nem vagy regisztrálva, akkor nem láthatod hogy mik vannak benne.

Ha regisztrálva vagy akkor ha egy quiz nyitott (a tanár engedélyezi hogy megcsináld) akkor csinálhatod.

Minden quiz-hez van egy adott próbaszám. Annyiszor lehet próbálkozni. A próbák közül a legjobb próba lesz számítva.

A quiz méri hogy mennyi idő alatt csinálod meg és hogy mikor kezdted.

2017. júl. 23. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
*megoldva (első sor)
2017. júl. 23. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó. Nekem tetszik ez a fajta megvalósítás. Hamarosan neki is állok.
2017. júl. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!