Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit tanuljak? Mi az amit...

Mit tanuljak? Mi az amit könnyen meg lehet tanulni, akár be lehet magolni? Pályát kell módosítanom

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, amit tanultam szakmámban nem tudok elhelyezkedni, arra a döntésre jutottam, mivel mindig is ment az info ezért ezen a területen szeretnék elhelyezkedni.

Légy szíves ne röhögjetek ki és ne írjatok sértő válaszokat!

2017. júl. 19. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

weboldal készítés. Html, CSS, JavaScript / PHP

Ha nem akarsz egyetemre menni ez a legegyszerűbb.

Mellette tanulj programozni. Kezdj Python-nal aztán jöhet c / c++

2017. júl. 19. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Felejtős.
2017. júl. 19. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ezer programozóból egy képes megtanulni a programozást teljesen magától, otthon. A többieknek szüksége van valamilyen iránymutatásra (tanfolyam, egyetem).
2017. júl. 19. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:

10-15 éve még azt mondtam volna, hogy web, de ma már az is igényel komolyabb elméleti ismereteket, absztrakt gondolkodásmódot, összetett rendszerek áttekintését, funkcionális és objektumorientált paradigma ismeretét.

Ha olyat szeretnél, amit be tudsz magolni, akkor végezz el valami komolytalan rendszergazda tanfolyamot, és menj el vele egy vidéki iskolába rendszergazdának.

2017. júl. 20. 01:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van spórolt pénzed akkor próbáld meg az Udacity-n a full-stack vagy front-end nanodegreet. De a frontendre nagyon sanszod van, hogy hamarabb elsajátítod. Bár azt is vedd számításba, hogy nem is annyira keresett mint egy java developer. De a lehetőség adott mindenre.
2017. júl. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!