Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++/java programozói állás,...

C++/java programozói állás, papír nélkül?

Figyelt kérdés
Semmi ezirányú képzésem nincs, c++-ban és php-ben boldogulok, de a java-t se vetném el. Rengeteg helyen nem papírokat kérnek, hanem referenciákat (=nem érdekel senkit, hogy miről van papírom, ha tudom), viszont meló nélkül hogyan lesz referenciám? Egy minecraft klónt összeraktam a nulláról c++-ban, illetve php-ban néhány kis cégnek oldalakat, illetve tanulgatom még természetesen az egész c++-t. Hogyan lehetne valami c++ prog. álláshoz referenciát összehozni? Hobbi projektként csinált játék, ftp kliens stbstb az annak számít?
2017. júl. 6. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden referenciának számít, amit legépeltél. Még ha nem is élet képes.

Mert:

- ha tanuló projekt, akkor látják mivel foglalkoztál

- látják a stílust

- látják milyen mélyen ismered

Mivel kipróbálni úgy se fogják, az fix. Nem fogják átnyálazni az összes jelentkező referenciáját. Annyi idejük, meg energiájuk nincs.

Sőt! Mikor záróvizsgáztam (alias Államvizsga) a szakdolgozatom védésénél csak a címet ismerték. Konkrétan el se olvasták. Nem hogy belenéztek volna.

Tehát:

Csinálj egy GitHub fiókot, töltsd fel oda a projektet, önéletrajzba írd bele a linket. Utána elhiszik és max ránéznek. Vagy fel se mennek megnézni és elhiszik hogy van referenciád.

ennyi... senkit se érdekel. :D

2017. júl. 6. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden számít, tulajdonképpen ez is arról szól, hogy megismerjenek.
2017. júl. 7. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Vannak freelance oldalak ahol mindenféle munkát ellehet vállalni, akár java és c++ is.

Ha olcsón csinálok a dolgokat könnyen találhatsz magadnak ügyfelet és majd ezek a munkák nagyon jó referenciák lesznek...

Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb referencia szerzés neked, de félálmosan egy husszú este után csak ez jutott eszembe :D

2017. júl. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!