Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen kezdő projekteket...

Milyen kezdő projekteket tudnátok javasolni egy portfólióba?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy sikerül megcsípnem egy junior pozíciót egy cégnél, ahol szívesen dolgoznék. Mivel ez lenne az első IT szakmán belüli munkahelyem, így a CV-m elég szegényes még. Milyen ötletetek lenne saját projektekre, aminek esetleg köze van az IT security-hez? A HR-es hölgy azt mondta, bármilyen projektet elküldhetek, csak azt akarják látni, hogy milyen szinten vagyok, de szerintem jó lenne ha lenne köze a cég profiljához.

2017. jún. 6. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szoftverfejlesztőkét fogsz dolgozni? Milyen technológiában? Szoktam interjúztatni, tudok néhány jó projektet, ami valószínűleg elárulja, amire kíváncsiak, viszont több infóra van hozzá szükség :)
2017. jún. 6. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Magáról az állásról annyit tudok, hogy Python nyelven kellene scripteket írnom majd, más elvárást, konkrétumot nem írtak. Szóval valami olyasmi kéne, ami megmutatja, hogy mennyire tudom használni a Python által felkínált lehetőségeket különböző problémák megoldására. Elsősorban network programming és adatbázisokhoz való hozzáférés kapcsán gondoltam, de őszintén elég tanácstalan vagyok.:D :)
2017. jún. 6. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem csinálj kukacos v tertis játekot v valami web carler alkalmazást.
2017. jún. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!