Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem működik a vector....

Miért nem működik a vector. Add java-ban?

Figyelt kérdés

Ez maga a kód:

package combinatorics;

import java.util.*;

public class Permutation {

private final int num;

private Vector<Integer> szamok = new Vector<Integer>();

private int egyszam;

public Permutation(int number) {

this.num = number;

}

public void makeVector() {

for (int i = 1; i < this.num+1; i++) {

szamok.add(i);

}

}

public void getNumbers() {

for (int i = 0; i < szamok.size(); i++) {

System.out.println(szamok.get(i));

}

}

}

Valamiért sajnos nem működik az, hogy az i-edik elemet felvigyem a szamok nevű vektorba. Fogalmam sincs mi lehet ennek az oka. Valami tipp? Tudom, hogy hülyék a változónevek... :D

2017. jún. 1. 12:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"For example?"

Ezzel én mit kezdjek? :D EGy konkrét példát írtam, megkérdeztem mi a probléma. Te látsz deklarációs hibát, nem jól adok hozzá elemet a vektorhoz? Ha nem, akkor nyilván hiába olvasom el századjára, hogyan működnek a vektorok. Aki nem ért a java programozáshoz, és a leírás alapján nem fogja fel mi a gond, (halkan jegyezném meg, hogy meglehetősen egyszerű pogramról van szó, és pontosan leírtam mit várok tőle) az inkább ne írjon. Olvastam tutoriálokat, dokumentációt, néztem is tutoriálokat, tudom mi az a vektor. Tudja valaki, hogy miért nem tölti fel a vektoromat a for ciklus, vagy sem?

2017. jún. 2. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt mondja a #10, hogy az addnek két paramétere van.
2017. jún. 2. 18:45
 13/13 A kérdező kommentje:

"Azt mondja a #10, hogy az addnek két paramétere van."

Nincs két paramétere, simán egyel meg lehet oldani. Amúgy arraylist-tel már megoldottam és működik.

2017. jún. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!