Miért nem működik a vector. Add java-ban?
Ez maga a kód:
package combinatorics;
import java.util.*;
public class Permutation {
private final int num;
private Vector<Integer> szamok = new Vector<Integer>();
private int egyszam;
public Permutation(int number) {
this.num = number;
}
public void makeVector() {
for (int i = 1; i < this.num+1; i++) {
szamok.add(i);
}
}
public void getNumbers() {
for (int i = 0; i < szamok.size(); i++) {
System.out.println(szamok.get(i));
}
}
}
Valamiért sajnos nem működik az, hogy az i-edik elemet felvigyem a szamok nevű vektorba. Fogalmam sincs mi lehet ennek az oka. Valami tipp? Tudom, hogy hülyék a változónevek... :D
"For example?"
Ezzel én mit kezdjek? :D EGy konkrét példát írtam, megkérdeztem mi a probléma. Te látsz deklarációs hibát, nem jól adok hozzá elemet a vektorhoz? Ha nem, akkor nyilván hiába olvasom el századjára, hogyan működnek a vektorok. Aki nem ért a java programozáshoz, és a leírás alapján nem fogja fel mi a gond, (halkan jegyezném meg, hogy meglehetősen egyszerű pogramról van szó, és pontosan leírtam mit várok tőle) az inkább ne írjon. Olvastam tutoriálokat, dokumentációt, néztem is tutoriálokat, tudom mi az a vektor. Tudja valaki, hogy miért nem tölti fel a vektoromat a for ciklus, vagy sem?
"Azt mondja a #10, hogy az addnek két paramétere van."
Nincs két paramétere, simán egyel meg lehet oldani. Amúgy arraylist-tel már megoldottam és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!