Mennyi idő mire megtanulok úgy programozni mire már Terep 2 minőségű "játékot" összetudok rakni?
Illetve milyen programozási nyelvet kell ehhez választanom és akkor milyet ha multiplayer részt is raknék bele.
14/f
Most nem gondolod komolyan, hogy egy random exe-t bárki is letölt (aki épeszű) és futtatja a saját gépén.
Forráskódot rakjál fel.
Pontosan erről van szó.
Idegen, kétes forrásból származó programokat sohasem töltünk le és főleg nem indítunk el, mert BÁRMI lehet bennük.
Jó akkor kiadom a következő szabályokat MINDENKI tartsa be:
A programot módosítani lehet DE csak saját célra
A programot az ÉN engedélyem nélkül SEHOVA nem töltheted fel
(Meg minden tudod © Copy Right 2017 © ) :D
https://pastebin(pont)com/ZEMcYHz6
A kódod alapján egy játékhoz még nagyon kevés a tudásod. Nem akarom leszólni, amit írtál, mert mindenki így kezdte, de szerintem még várj vele egy kicsit, tanulj még addig, amíg komplexebb dolgokat is gond nélkül el tudsz készíteni.
Amúgy, ha C#-ban gondolkozol, akkor a unity az egyik legjobb választás játékra szerintem.
Na végre.
Akkor a kódod mostani állása alapján 15-20 év.
Hát ezt a kódot megírni 0-ról kb egy hét.
Innen még messze vagy a terep2-től, ráadásul ez egy borzasztó csúnya kód. tele van ilyenekkel: Process.Start("Shutdown", ...);
Maga a program pedig nem tükröz semmiféle tudást, csak hogy VS-ben tudsz formot összekattintgatni és érted az if használatát.
Amúgy a programnyelv nem számít. bármilyen nyelven megoldhatod. De a grafika és fizika megértése kb 5 év lesz 14 éves fejjel.
Akkor tisztázzuk:
Ezt a programot úgy 2 perc alatt raktam össze
(Kaptam DVD lemezeket, annak meg hangos a menüje. Amint lejátszódott a film akkor bejött a menü, én filmre szoktam aludni. Mikor bejön a menü akkor ugye felébredek vagy rosszul alszok.)
2. A második C#-al eltöltött napon raktam össze!
Ezek tudatában írjatok új hszeket.
(SA-MP Pawn ben scripteltem egy szerveren úgy egy évet töltöttem el vele így sikerülhetett ilyet a 2. nap után összerakni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!