Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi idő mire megtanulok...

Mennyi idő mire megtanulok úgy programozni mire már Terep 2 minőségű "játékot" összetudok rakni?

Figyelt kérdés

Illetve milyen programozási nyelvet kell ehhez választanom és akkor milyet ha multiplayer részt is raknék bele.

14/f

2017. máj. 2. 20:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Amúgy egy Terep2-nél messze színvonalasabb játékot is össze tudsz rakni Unity-ben egy hét alatt.
2017. máj. 2. 21:52
 12/27 anonim ***** válasza:
36%

Most nem gondolod komolyan, hogy egy random exe-t bárki is letölt (aki épeszű) és futtatja a saját gépén.

Forráskódot rakjál fel.

2017. máj. 2. 22:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Biztos kémprogramot rejtettem bele és pont arra várok hogy letöltsd de lebuktam... :/

[link]

2017. máj. 2. 22:24
 14/27 anonim ***** válasza:
36%

Pontosan erről van szó.

Idegen, kétes forrásból származó programokat sohasem töltünk le és főleg nem indítunk el, mert BÁRMI lehet bennük.

2017. máj. 2. 22:54
 15/27 A kérdező kommentje:

Jó akkor kiadom a következő szabályokat MINDENKI tartsa be:

A programot módosítani lehet DE csak saját célra

A programot az ÉN engedélyem nélkül SEHOVA nem töltheted fel

(Meg minden tudod © Copy Right 2017 © ) :D

https://pastebin(pont)com/ZEMcYHz6

2017. máj. 2. 23:13
 16/27 anonim ***** válasza:

A kódod alapján egy játékhoz még nagyon kevés a tudásod. Nem akarom leszólni, amit írtál, mert mindenki így kezdte, de szerintem még várj vele egy kicsit, tanulj még addig, amíg komplexebb dolgokat is gond nélkül el tudsz készíteni.

Amúgy, ha C#-ban gondolkozol, akkor a unity az egyik legjobb választás játékra szerintem.

2017. máj. 3. 10:43
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

Na végre.

Akkor a kódod mostani állása alapján 15-20 év.

2017. máj. 3. 11:17
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát ezt a kódot megírni 0-ról kb egy hét.

Innen még messze vagy a terep2-től, ráadásul ez egy borzasztó csúnya kód. tele van ilyenekkel: Process.Start("Shutdown", ...);

Maga a program pedig nem tükröz semmiféle tudást, csak hogy VS-ben tudsz formot összekattintgatni és érted az if használatát.

Amúgy a programnyelv nem számít. bármilyen nyelven megoldhatod. De a grafika és fizika megértése kb 5 év lesz 14 éves fejjel.

2017. máj. 3. 11:32
 19/27 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzuk:

Ezt a programot úgy 2 perc alatt raktam össze

(Kaptam DVD lemezeket, annak meg hangos a menüje. Amint lejátszódott a film akkor bejött a menü, én filmre szoktam aludni. Mikor bejön a menü akkor ugye felébredek vagy rosszul alszok.)

2. A második C#-al eltöltött napon raktam össze!

Ezek tudatában írjatok új hszeket.

(SA-MP Pawn ben scripteltem egy szerveren úgy egy évet töltöttem el vele így sikerülhetett ilyet a 2. nap után összerakni)

2017. máj. 3. 13:46
 20/27 A kérdező kommentje:
Programozni SENKI nem tanított, egyedül jöttem rá mindenre!
2017. máj. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!