Van egy jó android/ios ötletem, ki tud programozni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 20:27
11/13 anonim válasza:
A tehetség 90%-a szorgalom. Ennek analógiájára hidd el, hogy a termék 10%-a az ötlet. Pár ezer éve ötleteltek már, hogy lehetne repülni, távolba látni, holdra utazni...Az ötletet meg is kell valósítani, a piaci bevezetés, levédés sem semmi. Elsöként a programozód lopja el...
12/13 anonim válasza:
Tippem szerint már van 150 ilyen app. Bármi is az ötleted.
A másik észrevételem meg az, hogy valószínűleg nagyságrendekkel alábecsülöd a munkát. Egy Android esetében csak a felbontások szinte végtelen száma egy nagy szopás...
13/13 anonim válasza:
#11-nek pedig igaza van, nem tudom mire ez a kevés %.
Én már rengeteg világmegváltó ötlettel találkoztam. Aztán mindről kiderült, hogy a) h**lyeség egytől-egyig, b) már 300 ember meg is valósította, csak az ötletgazda nem nézett utána.
Kérdezőnek: Legalább témakört, vagy pár információmorzsát mondj, hogy komolyan tudjanak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!