Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van egy jó ötletem egy játékho...

Gyurto kérdése:

Van egy jó ötletem egy játékhoz de nem tudok olyan szinten programozni hogy megtudjam csinálni?!

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy hol találnék olyan programozót aki ezt a játék ötletet meghallgatná/elvállalnám. Én nem kérnék részesedést csak hogy tesztelhessem meg persze egy kulcsot a játékhoz.
2015. júl. 6. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Halljuk azt az ötletet!
2015. júl. 6. 02:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Sehol, leginkább.

Ötlete mindenkinek van - nekem vagy 10 játékötletem van leírva, ebből 8 részletesebben kidolgova, kettőn meg dolgozom.

De bármelyik ismerősömet megkérdezem, mind tudna mondani egy játékötletet, és szerintem 10-20 emberből legalább egy mondana kifejezetten jó ötletet is.

Az ötlet maga legtöbbször sokat nem ér - a megvalósítás az, ami értéket ad neki. Mégpedig hacsak nem akkora bombasztikus az ötlet (és lássuk be - erre nincs sok esély!) akkor nem túl valószínű, hogy valaki heteket, hónapokat fog áldozni a te ötletedre a sajátja helyett. Én legalábbis nem tenném, ha te semmi tőkével, vagy az ötletelésen kívüli megvalósítással nem szállnál be.

Ha bedobsz az ötlet mellé pár milliót, na, az már egészen más téma :)

2015. júl. 6. 06:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Sehol, a világ nem így működik.
2015. júl. 6. 07:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Állásportálokon egészen biztosan találsz.
2015. júl. 6. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, miről lenne szó?
2015. júl. 6. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Egy stratégiai játék lenne leginkább az EU4-hez tidnám hasonlítani.
2015. júl. 7. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!