Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Menyi bevételem lenne?

Menyi bevételem lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy pc platformu játékot el adnék a neten saját web oldalon 7euroért,akkor nekem abból mennyi lenne a bevétel?menyi %tarhatok meg?
2017. márc. 14. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Konkrátan mit szeretnél tudni? Hogy mennyit kell adózni? Vagy hogy mennyit von le a fizetési szolgáltató (pl Paypal?)

Hogyan fizetnének?

2017. márc. 14. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez elég sok mindentől függ, kezdve attól, hogy milyen vállalkozási formában végzed a tevékenységet, mekkora bevételed van, van-e főállásod, stb. Ha jót akarsz magadnak, haverkodj össze egy könyvelővel.
2017. márc. 14. 12:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Hátt menyit kéne adóznom magán válalkozóként!ha én magam pl:csinálnék egy játékot saját elképzelésel és szeretném el adni 7euroért és lenne saját web oldalam,és azon árúlnám!,akkor konkrétan a 7euroból én menyit tarhatnám meg?
2017. márc. 14. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kiszámolni.
2017. márc. 14. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:
1eladásból menyit tarhatok meg?sok helyen úgy olvastam 70% igaz?
2017. márc. 14. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Értsd meg, hogy nem lehet kszámolni, mert ha csak 20-at adszh el, akkor egy filért sem tarthatsz meg.

A 70 % már nem jó, mert az áfa lejön, a TB, az adó lejön, stb.

2017. márc. 14. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Te semennyit.
2017. márc. 14. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:

30% < x < 80%

Így megfelel?

Az egy dolog, hogy e.v. leszel, ott is van több adózási forma, és sok egyéb tényező, ami befolyásolja az adód mértékét.

2017. márc. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!