Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Menyi időbe kerül jól (! )...

Menyi időbe kerül jól (! ) megtanulni a python programozási nyelvet?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
A Python nem olyan bonyolult nyelv, 1 hónapba simán belefér a nyelv alapos megismerése és egy toolkittal (pl. PyGTK) történő ismerkedés.
2014. aug. 16. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Akár elég lehet 1 hónap.

DE ahhoz, hogy tényleg jól tudd használni sok egyéb dolog is kell, például gyakorlás és programozás elméleti dolgokat sem árt ismerni, mondjuk tervezési mintákat.

Ezekre azért több is kell, mint 1 hónap.

2014. aug. 16. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Menyi idő?Nekem csak azért kell hogy megértsem a programozá alapjait és uttána a C++ én kb3 hónapot szánnák a pythonra!Utánna meg kb 1-1.5 év a C++,utánna java,C#,Html5,PHP.....
2014. aug. 16. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez egyén és elszántság függő, nem lehet rá egy pontos időt mondani.

Kezd el és lesz amennyi lesz.

(De a programozás sem való épp mindenkinek.)

2014. aug. 16. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem parasztságból, de a magyar nyelvre is szánhatnál egy kis időt. Az igényesség igen fontos dolog a programozásban, a fordító nem tűri az elgépeléseket és a hibás keyword-öket.
2014. aug. 16. 23:25
 6/8 A kérdező kommentje:

@23:55

Már kérdeztem programozókat(!!!) és a programozás más mint itt irogatni...

2014. aug. 17. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezt mondom, hogy más. :) Itt ha elgépelsz valamit, az emberek attól még megértik, de a fordító nem fogja kitalálni mit akartál.

És én is tapasztalatból beszélek, amikor azt mondom, hogy az igényesség fontos. Jó tanácsként mondom. :)

(!!!négy)

2014. aug. 17. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Milyen szinten?

Alapszint: 6 hét

Középszint: fél év-egy év

Profi: legalább 2-3 év

2014. aug. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!