Használ valaki 34 inches ultrawide monitort programozáshoz?
3 programot simán meg lehet nyitni egyszerre azt tudom, de mennyire marad olvasható a szöveg? Jó indulattal 110 a DPI 34 inch 3440x1440-es monitoron.
Számok alapján eléggé olvashatatlanok és szőrösek lehetnek a betűk.
Viszonyítási pont: Retina MacBook
Olyan monitort keresek 300k-ig bezárólag, amely hozza ezt a szintet.
Elvileg vannak olyan segédprogramok, amelyekkel nem kell az app méretét állítgatni, hanem automatikusan egyenlően osztja fel a szabad területet a 3 app között.
Igazából teljesen mindegy lenne, hogy ultrawide vagy 16:9 a monitor. A lényeg az egész történetben az, hogy hónapok óta keresek olyan monitort, amely hozza egy MacBook retinakijelzőjének a szintjét. Csak Windows-nál félek a rossz skálázódástól :/
Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok :D
Én is a több monitor oldalt erősítem. Mivel, ha pont olyan a szituáció az asztalon, akkor odább lehet őket tologatni, hogy pl. egy nagyobb valami ideiglenesen eltudjon terülni az asztalon.
pl.: A2 vagy A1-es diagram/terv papír
de lehet bármi más
en sima netezgetésre használom, meg pár dolgot konfigolok a legbonyolultabb programom is max 1-2 oldal tehát nagy tapasztalat nincs..
de az van, hogy nekem rettentően idegesítő az, hogy nagy kb a monitor felét nézem mindig. a másik fele nincs kihasználva..
Világos.
Ma kezdtem el nézegetni ezeket, mert ahogy említettem nem igazán találtam megfelelőt, ami zökkenőmentes visszatérést jelentene Mac frontról Win-re.
Elég nehéz letenni a jót :D
Na majd még nézelődök.
Hát, az, hogy 34 inch, meg retina, eléggé üti egymást.
Én full HD monitort (32 inch, 16:9, 1920 x 1080) használok, totál elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!