Programozáshoz, és egyéb dolgokhoz melyik mobilnet csomagot használjam?
Laptophoz kéne elsősorban.
Mely csomagok jók?
UPC, digi, vagy telefonos?
Az se baj, ha korlátlan.
"Néha szeretnék azért megnézni online egy filmet, vagy egy HD videot, jó lenne ha nem akadozna."
Hja, én is sok mindent szeretnék. Csak hát, a technológia ugye bezavar. Nem tudom hogy képzeled, HD video valós időben, 10 kilométer hosszú pingidőkkel? :O
"Senki sem tudott értelmes választ adni,"
Ilyen hülye kérdésre vársz értelmes választ?
Programozáshoz jóformán bármilyen internetcsomag jó, hiszen 99.99%-ban szöveges tartalmat (dokumentációt, no meg stackoverflow) fogsz böngészni.
Mobilinternetről jó tudni, hogy (főleg hazai szolgáltatók árszabása mellett) NEM SZABAD a vezetékes internet tökéletes alternatívájának tekinteni. Csak akkor válassz ilyet, ha a mobilitásra szükséged van, vagy ha olyan kitelepülésen élsz, ahol nincs egyéb lehetőség (és ekkor is nézz utána, melyik szolgáltató rendelkezik a legjobb lefedettséggel). Méregdrágán mérik az adatforgalmat, a rendszeres internetes filmnézést pl legdrágább csomagokkal is érdemes elfelejteni.
Egyetlen (adatforgalmat tekintve) korlátlan ajánlat létezik, a UPC-é (akik egyébként - ahogy már írták, csak érdemtelenül lepontozták - a Vodafone hálózatát veszik igénybe a szolgáltatáshoz), de ott meg a maximális adatátviteli sebesség* van korlátozva csomagtól függően 1/2/4Mbit/s-ra.
Ha a továbbiakban is biztos vagy benne, hogy mobilinternetre van szükséged, én adatforgalmi korlát hiánya miatt UPC-t javasolnám, de tudd, hogy sebesség tekintetében nem versenyképes a vezetékes szolgáltatókkal.
*: garantált adatátviteli sebesség 0mbit/s, mint minden mobilinternetnél. Vezeték nélküli technológia jellege miatt csak ezt tudják vállalni a szolgáltatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!