Milyen végzetség kell ahhoz, hogy valaki programozó lehessen?
"Ebben teljesen igazad van tabaki, főleg a pénz motivál."
Ez kevés.
#8:
...Viszont egyenes beszéd. Nem biztos, hogy teljesen elvetendő az a megközelítés, hogy legyek csak egy keresett és jól fizetett szakmában tucatember, aztán az életemet majd megtalálom a munkámon kívül. Hogy ez működik-e, arról fogalmam sincs, engem sajnos sohasem motivált a pénz -- meg is nézhetem magam. Valójában el sem tudom képzelni, mert én még nem végeztem olyan munkát, amelyet a munkaidő végén el lehetett felejteni másnapig. Egyébként semmi közöm a programozó szakmához, ezt azért illik tisztáznom, azt azonban komolyabb rálátás nélkül is valószínűsítem, hogy a köznép számára oly vonzó kiugróan magas fizetéseket nem a könyvelői szemléletű, mások eredményeit csak bepötyögő kódolók kapják.
De azért az is benne van a pakliban, hogy tizenévesen még messze nem kialakult az ember. Kiderülhet, hogy mégiscsak van hozzá tehetséged; ha nem pont a bitfaragáshoz, akkor a rendszertervezéshez, a munka menedzseléséhez, vagy akármihez, amiben még örömödet is leled, és mikor próbáld meg, ha nem most, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!