Mit gondoltok az alábbi Java tanfolyamról?
Akik ezen a területen dolgoznak, szerintetek megéri ez a tanfolyam ?
Szivesen csinálná, illetve biztos vagyok benne, hogy képes lennék ezt csinálni.
Mennyi esélyem lenne egy tanfolyam elvégzése után elhelyezkedni mint java junior programozó ?
Ez nulla.
Egyébként sem kifejezetten kezdők számára vannak ezek a hiperintenzív tanfolyamok.
Ezzel nem, hogy juniorként nem tudsz elhelyezkedni, de még a cég portásának se vennének fel sehova.
Ezt szomorúan hallom.
Fejlesztői területen dolgozol ?
Mi lenne akkor a járható út szerinted, ha fejlesztőként szeretnék dolgozni ?
Az általad limkelt oldalon van egy teszt. Azt mindenekelőtt végezd el.
A teszteredménnyel valós képet kapsz arra nézve, hogy neked való-e ez a szakma. Érdemes végig csinálni.
Ha a teszen 70 % fölötti eredményt sikerül elérned, akkor keress egy olyan OKJ-s tanfolyamot, ami legalább egy éves. Ha ezt sikerrel elvégzed, akkor legalább lesz valami papír a kezedben, amivel ugyan sokra nem mész, de a semminél azért több lesz és ha lelkiismeretesen foglalkozol a dologgal, akkor úgy két év múltán esélyed lesz megpályázni valami normálisabb fejlesztői állást.
Köszönöm a válaszodat.
A tesztet kitöltöttem 88%-os eredményt kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!