Mennyi ideje maradhatott a JAVA-nak?
Figyelt kérdés
Esik a népszerűsége, nem fejlődik maga a nyelv,de most még a mainstream fejlesztési világban továbbra is előkelő helyen van. Mit gondoltok mennyi idő lehet még hátra? előbb-utóbb nyelvet kell váltani de én még egyiket sem érzem úgy, hogy a mindennapi munkához használnám.2017. febr. 5. 20:31
1/7 anonim válasza:
Még azért elég sok. Nehezen hal ki egy olyan nyelv ami ennyire elterjedt, sztem több 10 év múlva is lesz még éles rendszer ami Javaban íródott. Cobol programozókat is keresnek még:)
Egyébként a C# szerintem egy jó alternatíva, a .NET Core-ral már platformfüggetlen is, már csak egy platformfüggetlen GUI kéne hozzá.
2/7 anonim válasza:
Ezt lehetetlen megválaszolni. Annyi nyelvre hitték már, hogy hamarosan ki fog halni mégis a mai napig népszerű, és annyi halhatatlannak hitt veszett el abban, hogy már csak a legacy miatt használják.
3/7 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni, most kezdtem el tanulni c# helyett nem tudom jó döntés volt-e...
4/7 anonim válasza:
Hogyne lenne, nem fog egy elterjedt nyelv két napa altt kihalni. Ha most elkezdesz Javat tanulni, akkor még bőven kiéíptesz vele egy karriert.
5/7 anonim válasza:
Sok helyen használták így biztosan lassan fog kihalni. Viszont érdemes mellette C#-ot vagy C++-t tanulni!
6/7 anonim válasza:
Pláne hogyha megtanulod a Javat, akkor a C# sem fog gondot okozni utána. Csak meg fogsz lepódni, hogy mennyi mindent mennyivel könynebb megoldani benne. (Persze lehet kezdőként ez csak zavaró lenne)
7/7 anonim válasza:
A JAVA még nagyon sokáig garantáltan toppozíciós nyelv marad. Köszönhetően annak, hogy multiplatform nyelv és a platformok száma elég szépen emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!