Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Elkellene a segitseg:/ (c++) (? )

Elkellene a segitseg:/ (c++) (? )

Figyelt kérdés

Olyan feladatot kaptam hogy anagrammát (mikor két szonak minden karaktere pontosan megegyezik) kell keresni és megállapitani void vagy függveny használatával.

A lenézö kommenteket és válaszokat nem kérem köszönöm :)

2017. jan. 15. 10:46
1 2
 11/14 SimkoL ***** válasza:
Bocs most vettem észre, hogy anagramma, így csak a kis-nagybetű alakítás a használható.
2017. jan. 15. 12:36
 12/14 A kérdező kommentje:
letudnád készen írni?
2017. jan. 15. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Na jó, hát én nem fogom helyetted megcsinálni, az fix.. valami mimimális erőfeszítést próbálj már belefektetni a saját feladatod megoldásába!!
2017. jan. 15. 12:58
 14/14 SimkoL ***** válasza:

Kezdjük azzal, hogy te belefogsz, Ha megakadsz - de ne itt, hogy int main() - akkor segítünk. Nagyon sok féleképpen meg lehet írni - kisipari, nagyipari - nem lehet így tanácsot adni. Lehet ciklusok tömbkelege, halmazok, tömbök, akármilyen rendezés.... bármi. Másik dolog a kis és nagybetűk kérdése. Az ékezetesekkel gondok szoktak lenni, de ha mindkét szó konzolról van beolvasva akkor nem gond. De utólag rájöttem nem is vagyok hülye, az anagramma több szóból is állhat, tehát nem szigorúan szóközök nélküli az eredeti szóból képzett 'valami'.

Száz szónak is egy a vége: Kezdj bele !!!!

2017. jan. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!