Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Elkellene a segitseg:/ (c++) (? )

Elkellene a segitseg:/ (c++) (? )

Figyelt kérdés

Olyan feladatot kaptam hogy anagrammát (mikor két szonak minden karaktere pontosan megegyezik) kell keresni és megállapitani void vagy függveny használatával.

A lenézö kommenteket és válaszokat nem kérem köszönöm :)

2017. jan. 15. 10:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Oké
2017. jan. 15. 11:06
 2/14 A kérdező kommentje:
:D értem köszönöm :"D
2017. jan. 15. 11:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Mutasd meddig jutottál, hol akadtál el.
2017. jan. 15. 11:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Két szóról kell eldönteni, hogy anagrammái egymásnak, vagy anagrammákat kell generálni egy megadott szóból - akár értelmetlen "szavakat", akár egy szótár szavai közül választva?
2017. jan. 15. 11:22
 5/14 A kérdező kommentje:

Két szorol kell eldönteni hogy anagrammái e egymásnak.

És addig hogy leirtam voidba a két bekérést és anyi.

2017. jan. 15. 11:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit akarsz állandóan ezzel a "void"-dal, de mindegy :)

A lényeg, ciklusbaágyazott keresés kell; a főciklusban végiglépsz "A" karakterlánc elemein, és minden elemet egy beágyazott ciklusban összehasonlítasz "B" string elemeivel. Az egyezések számát számlálóval követed.

Ügyelj arra, hogy "B" stringben az egyszer már megtaláld karaktert ne találd meg még egyszer.

2017. jan. 15. 11:53
 7/14 A kérdező kommentje:
A logikáját én is értem csak leírni nem tudom.
2017. jan. 15. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudsz leírni két egymásba ágyazott ciklust, vagy mi nem megy?? Valamit legalább próbálj elkezdeni, hogy segíteni lehessen..
2017. jan. 15. 12:21
 9/14 SimkoL ***** válasza:
Induljunk ki az általános iskolás 'Géza kék az ég' mondatból. Mi is lesz az első dolgunk ? Kigórjuk a szóközöket és kis vagy nagybetűssé alakítjuk. Tovább megy ???
2017. jan. 15. 12:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Mind a két szóra hívj rá egy rendezést és nézd meg hogy a két rendezett szó egyenlő e kb így:

sort(str1.begin(), str1.end());

sort(str2.begin(), str2.end());

str1 == str2 ?

Aztán ha sikerült, implementálj egy saját rendező és összehasonlító függvényt és nézd meg úgy.

2017. jan. 15. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!