Kapaferenc kérdése:
Új konfigot állítanék össze főként játékra, egy kis tuningot is szeretnék, elkellene egy kis segítség. Milyen RAM/PSU?
Figyelt kérdés
CPU: Intel Core i5 2600K
HŰTÉS Corsair H60 vízhűtés
ALAPLAP: Asrock z68 Extreme 3 GEN 3
RAM: Corsair 2x4 Gb DDR3 1866 Mhz (CMZ8GX3M2A1866C9)
SSD: OCZ Agility 3 60G SSD SATA 3
VGA: nincs még döntés
TÁP: nincs döntés
Kérdésem a következő: milyen memóriát javasoltok, megfelelő e az általam választott, illetve milyen tápegységet használjak, elég e 600W vagy még sok is, kis tuninghoz milyen illik (4 vagy 4,2 ghz-ig mennék el, ha bír többet is akár tovább)
2011. nov. 25. 11:36
1/7 A kérdező kommentje:
i5 2500k, elírtam elnézést
2011. nov. 25. 11:40
2/7 anonim válasza:
Tápegységet a VGA ismeretében lehetne könnyebben kiválasztani. Memóriából az 1866-os felesleges pénzkidobás szerintem...
3/7 anonim válasza:
ha ütős kártyát akarsz,akkor radeon hd 6970 vagy ha nincs annyi keret,akkor 6950!esetleg gtx 560 ti
4/7 anonim válasza:
RAM elég egy sima 1333MHz-es Kingmax is.
Ezeknél a prociknál semmit nem számít a gyorsabb RAM, úgyis 1333-on fogja járatni, tuningolni meg szorzó emeléssel fogsz K-s procival, ott meg megintcsak nem számít a RAM.
VGA-hoz meg táphoz viszont jó lenne tudni hogy mennyit szánsz rá.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor elég lesz az olcsó kingmax 1333? nézegettem ilyen időzítéseket is ramnál, de az a baj hogy nemigazán tudom azok mit takarnak meg hogy mennyire fontos, de gondolom akkor nekem azzal sem kell törődnöm. VGA az jóeséllyel HD 6950 2Gigás lesz ha a forint is úgy akarja.
2011. nov. 25. 13:06
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 25. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!