Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok programot írni...

647843587 kérdése:

Hogyan tudok programot írni weblap szerkesztéshez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! csináltam egy weblapot share point designerbe és javascriptbe. Javascriptben a log in részét írtam meg. Ha a felhasználó jó felhasználónevet illetve jelszót ad meg akkor továbbítja az adott oldalra. Olyan kérdésem lenne, hogy pl. delphiben hogy tudok olyan alkalmazást írni, aminek segítségével tudom módosítani a weblap tartalmát, jelen esetben mindig hozzá akarok adni szövegeket egy oldalhoz és ennyi.

2017. jan. 8. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha a javascript változóban tárolod a jelszavakat, az fabatkát sem ér, mert bárki meg tudja nézni, hiszen kliens oldalon fut. Az ilyen kontár megoldásokat el kellene sürgősen felejteni, mert ha ez beidegződik és később esetleg megrendelésre készítesz weboldalakat, abból katasztrófa lesz.
2017. jan. 10. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Hallod haver, ne okoskodjál már.

Egy rakás szar, amit te "login" néven összegányoltál.

Inkább olvass utána, hogyan szokás az ilyesmit megcsinálni, ahelyett, hogy ekkora hülyeségeket csinálnál.

2017. jan. 10. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!