Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A google android udacity...

A google android udacity scholarshipről mit tudtok?

Figyelt kérdés

Még 1 hónapja jelentkeztem kivancsisagbol és megkaptam a udacity ösztöndijjat.

Teljesen kezdő vagyok. Közülettek van aki megkapta? Mit tudtok a programról?

2017. jan. 5. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Örülök hogy a 100 ösztöndíjból 1 olyan helyre került ahol fingja sincs az egészről.Remélem elolvastad a feltételeket és az azzal járó büntiket is.A versenylista nyilvános lesz remélem jó hírnevét hozod az országnak.Remélem hogy legalább tudod mi az az audacity?
2017. jan. 5. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
10 ezer ösztöndíj *
2017. jan. 5. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen keretének kaptak meghívót? Akkor nem valami színvonalas, nem is sajnálom hogy én nemz.
2017. jan. 5. 19:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Mért gondolod hogy kretén vagyok? Végzős gimnazista vagyok, hobbiként front endezek, 16 éveskoromban tettem le az angol felsőt és így is 1 órán át baszakodtam hogy megírjam a tökéletes motivációs levelet a jelentkezéskor.

Nem ismersz, csak annyit tudsz rólam hogy nem ismerem jól a programot és a backendben kezdő vagyok. Pont ezért tettem fel a kérdést.

Közben utána olvastam, mert nem kaptam normális válaszokat.

2017. jan. 6. 02:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Basics Program registrants that enroll in the Basics Program between June 22, 2016 until first one hundred (100) participants complete the Basics Program, or December 31, 2016, whichever date is earlier (“Contest Period”) are eligible for the AD Scholarships awarded herein, however
2017. jan. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!