Offline applikáció készítő létezik-e?
Figyelt kérdés
Mostanság monden net nélkül nem működik,offlinet meg nem találok yokba van adatforgalommal összedobni valamit.2016. dec. 6. 18:05
1/12 anonim válasza:
Oké, akkor most fogalmazd meg érthetően, elgépelések nélkül, hogy mit szeretnél.
2/12 anonim válasza:
Nekem egy comó offline működő alkalmazásom van androidra. (Mármint amit használok, én nem sokat fejelsztettem telefonra) Pl egy számológép alkalmazás nekem ne csatlakozzon interentre.
Nincs külön offline alkalmazzás készitő, ezeket ugyanabban irják mint az online alkamazásokat. Pl Android Studio.
3/12 anonim válasza:
A kérdést újmagyar nyelven sikerült kiírni?
4/12 anonim válasza:
Hihetetlen mennyien várnak itt segítséget, miközben egy kérdést nem tudnak megfogalmazni.
5/12 anonim válasza:
Takarodjál már el az oldalról, hányszor kell még elmondani?
6/12 anonim válasza:
Én jönni Afrika, nem érteni magyar.
Whaaaaat????
7/12 anonim válasza:
Mondom lassan igyad, mert hideg! :D
9/12 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok valóba offline apo szekesztő érdekell internetes változat már annyira nem mert idő sokba kerül online
2016. dec. 11. 11:42
10/12 anonim válasza:
Az APK editor ra gondolsz az applikáció szerkesztő offline.
Vagy az aide re??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!