Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudna segíteni valai unity-ben?

Játékos kezdő kérdése:

Tudna segíteni valai unity-ben?

Figyelt kérdés
Van egy androidos játék ötletem, ami az előzetes felmérés alapján kelendő lenne. Tudna segíteni valaki a kódolásban? Esetleg társat is beveszek.

2016. dec. 23. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Havi 400 ezer + 90% részesedésért tudom vállalni.
2016. dec. 23. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
8%

Első amit írtál nagyon hülyén hangzik mert ki akarna alkalmazni olyat aki a fizetésen felül még a bevételből is kér de az hogy te 90 százalékot ez teszi a legröhelyesebbé.

Gondolom a cég aki alkalmaz ha dolgozol a fizun felül ad még a bevételből is na persze.

Döntsd el vagy fizetést kérsz vagy bevételből ha lesz egyáltalán.

2016. dec. 23. 15:49
 3/7 anonim válasza:
Én nagyon kezdő vagyok, de elvállalom akár ingyen is.
2016. dec. 23. 18:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm minsenkinek, aki válaszolt, még az első elvont írónak is.

Rosszúl fogalmaztam. Pár kódra lenne szükségem csak, amit sehol nem találok. Betársulás alatt szintén hobbi szintű partnerre gondoltam, akivel véglegesítjük, a bevételen osztozunk, ha lessz.

Privát levelekre örömmel válaszolok.

2016. dec. 28. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is pont erre gondoltam.

Első voltam.

2016. dec. 28. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves "első"!

Mire gondolsz pontosan? Segitesz megoldani az elakadásom 400-ért, vagy részt vennél a teljes kivitelezésben vagy-vagy alapon, de ha bejön 90%-ot kérsz?

2016. dec. 29. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Írj privátban, talán tudok segíteni, attól függ mi a problémád, én is pár napja csinálok egy játékot,Unityvel meg régóta foglalkozom.
2017. jan. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!