Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Qt creator-ban készítettem...

Qt creator-ban készítettem egy C++ aplikációt, qmaker-el?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne , hogy hogyan tudnám ezt lementeni , úgy hogy más is könnyedén megtudja nyitni a kész fájlt.(nem a projectre gondolok)

2016. dec. 23. 14:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

cpp.sh/4gevv

itt megtalálod , ha kíváncsi lennél rá

2016. dec. 24. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy 0. lépés kimaradt, hogyan kell, mi az a fordítás.
2016. dec. 24. 14:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Kaphatok valami cikket vagy videót a dologról ?
2016. dec. 24. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valamit rosszul telepítettél vagy állítottál be.

Egy jó tanács a jövőre nézve: ha segítséget kérsz PONTOSAN írd le hogy mi történik, mert ha nem írsz le semmit akkor nem tudunk segíteni ha meg azt írod le hogy "valamilyen dll-t kér" olyan mintha nem írtál volna semmit. Ez csak annyit mond nekünk hogy nem érted a hibaüzenetet, de nem írod le hogy mi az, és ha valamilyen ok folytán tényleg valami dll hiányzik akkor legalább azt kéne tudnunk hogy melyik és hogy idézted elő, milyen lépéseket kell tennünk hogy mi is elő tudjuk idézni.

2016. dec. 24. 18:45
 15/15 A kérdező kommentje:

Rendben , legközelebb így teszek.

A problémát végül CodeBlocks ban megolddottam.

A parancsor végét leváltottam Return 0 -ról system("PAUSE");

return EXIT_SUCCESS;-re

2016. dec. 24. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!