Szeretnék aplikációt készíteni telefonra, excelből lehetséges?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy összeírtam egy csomó étel tápanyag tartalmát és egyszerű függvényekkel excelben (fkeres, ha...) összetudom rakni az étrendemet lenyíló fülekkel és csak mellé kell írni hány grammot fogyasztok. Nincs bajom az excellel se, csak jobban mutatna egy alkalmazásban, és talán egyszerűbb is lenne kezelni telefonról.2016. júl. 5. 12:45
1/7 A kérdező kommentje:
Androidra, azt elfelejtettem :)
2016. júl. 5. 12:48
2/7 anonim válasza:
nos excelből tudsz készíteni adatbázist a mysql pl meg is tudja nyitni az excel file-t
3/7 anonim válasza:
Ott van az Excel online, vagy a Google Spreadsheets, vagy a megfelelő mobilos appok, amikkel máris a telefonodon tudod kezelni a cuccot.
> aplikációt készíteni telefonra, excelből lehetséges?
Nem. Olyan megoldás nincs, hogy megnyomsz egy piros gombot és akkor az XLSX-ből *ukmukkfukk* lesz egy mobilapp.
A mobilappot megfelelő tudással és eszközökkel el kell készíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt mindjárt gondoltam, hogy nem egy pics@menet lesz :)
Valami program van gépre, ami segít ennek a létrehozásában?
2016. júl. 5. 12:55
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezzel már menni fog :)
2016. júl. 5. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!