Egyedi számítógépes játékötleteimmel szeretnék weboldat nyitni. Hol találok olyan vállalkozást, vagy vállalkozó programozót, aki ebben közreműködne?
Figyelt kérdés
A játékok elkészítéséhez programozó szakember segítségére lenne szükségem, de fizetni nem tudok. Ezért társulási lehetőséget van módomban felajánlani.2016. dec. 13. 14:13
21/25 A kérdező kommentje:
Mint ahogy már írtam, az első bemutatott videón egy az egyben harminc évvel ezelőtti ötletek szerepelnek. Azóta tovább lettek fejlesztve, pl. a nagy kockában tologatható kis színes kockák esetében is átdolgoztam, mivel úgy láttam, hogy első ránézésre talán túlságosan bonyolultnak tűnik, és elriaszthatja a játékost. Jelenleg úgy néz ki, hogy több nehézségi szinten lehet vele játszani, ilyen módon már öt-hat éves gyerektől felfelé bárkinek kellemes szórakozás lehet a legbonyolultabb formuláig eljutni. Ennek a játéknak szintén egy másik tovább fejlesztett változatában olyan végeredményre jutottam amelyet az én szakmai szókincsemmel csak úgy tudok megfogalmazni, hogy 3D a 3D-ben. Szerintem meg kellene részleteiben ismerni mindent annak eldöntésére, mennyire érdemes foglalkozni vele.
2016. dec. 15. 17:08
22/25 anonim válasza:
Jópofa játékok! Szerintem Unity-ben nem lenne nehéz ezeket kivitelezni, aztán onnantól le lehetne fordítani bármilyen platformra.
23/25 anonim válasza:
A golyósból 2 óra alatt összedobtam egy próbaverziót androidra. Giroszkóppal működik.
24/25 A kérdező kommentje:
# 23/23 részére
Küldtem privit
2016. dec. 16. 08:48
25/25 A kérdező kommentje:
A kérdésem továbbra is nyitott, arra vállalkozó programozónak eredeti játékötleteket adok át anyagi kötelezettség nélkül.
2016. dec. 18. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!