Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egyedi számítógépes játékötlet...

Egyedi számítógépes játékötleteimmel szeretnék weboldat nyitni. Hol találok olyan vállalkozást, vagy vállalkozó programozót, aki ebben közreműködne?

Figyelt kérdés
A játékok elkészítéséhez programozó szakember segítségére lenne szükségem, de fizetni nem tudok. Ezért társulási lehetőséget van módomban felajánlani.

2016. dec. 13. 14:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a választ, megy a privi.
2016. dec. 14. 08:24
 12/25 anonim ***** válasza:
[link] -> fórum -> játékötletek
2016. dec. 14. 09:27
 13/25 anonim ***** válasza:
12%

Ezzel az a gond, hogy a logikai játékoknak csak mobil platformon van némi piaca.

Régebben volt cég, amely kifejezetten PC-re fejlesztett, természetesen logikai játékokat, de ők is tönkrementek.

2016. dec. 14. 13:43
 14/25 anonim ***** válasza:

"Ezzel az a gond, hogy a logikai játékoknak csak mobil platformon van némi piaca. "

A kérdező előbb kifejtette, hogy nem akar profitot, csak azt szeretné, hogy minél többen használják-megismerjék a játékokat. Szerintem ez egy jó lehetőség olyan feltörekvő programozóknak, akik az első munkahelyük megszerzéséhez referenciára lenne szükségük. Csinálnak egy github-ot, valami kis oldalt, és lehet csatolni a CV-hez.

2016. dec. 14. 14:09
 15/25 SimkoL ***** válasza:
100%

#14: Én már régóta csak szórakozásból programozgatok, 10 éve nyugállományban vagyok. A Pascal-t, Delhi-t szeretném valamennyire népszerűsíteni ezért van egy ingyenes weboldalam amin úgymond nem egetverő nagy dolgok vannak, mindenből egy pici. Már ezek miatt is kaptam több ajánlatot - egyiket sem vállaltam el, mert ez már csak hobbi -

Egy kezdő ha bemutatja, hogy több mindenhez ért a nyelven belül és ez már úgymond kézzel fogható, jobb eséllyel indul mint egy 'messziről jött ember'.

Nem mindig az üzletet kell látni egy projektben, hanem a saját fejlődésünket, referencia fejlesztést. Az én esetemben az elhülyülés ellen van.

2016. dec. 14. 14:21
 16/25 SimkoL ***** válasza:
100%
*Delphi-t
2016. dec. 14. 14:21
 17/25 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=jb2FrdSwfi4

https://www.youtube.com/watch?v=pDAfrvPcoK8

Ezeket az ötleteket figyelem felkeltés céljából raktam ki két évvel ezelőtt. Azóta új ötletek is vannak kimondottan számítógépre, nem csak logikai, hanem például készségfejlesztő, és most fogok tesztelni egy online társasjátékot. A videómban bemutatott ötleteknek azóta továbbfejlesztett változatai is vannak. Továbbá régi népszerű játékok új köntösben, mint az egyik videómban említett három dimenziós keresztrejtvény, amit abban a pillanatban találtam ki, és nem azonos a jelenleg ismertekkel. Ezeket is felkínálom hasonló módon, de nem szeretném ismertetni, mert aki kivitelezné, az joggal várja el a további titoktartást.

2016. dec. 15. 08:30
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

Végre egy gondolkozó ember!

Tényleg jó ötletek!

Mindenki lélegzetvisszafojtva várja ezeknek a játékoknak a debütálását SimkoL weboldalán!

2016. dec. 15. 11:03
 19/25 SimkoL ***** válasza:
Igaz Mondó Reloaded: köszönöm a belém vetett bizalmat, de NEM. A programok megvalósításához OpenGL vagy DirectX kell, vagy akármi, nem érik meg a beléjük fektetett időt. Sajnos egyik sem annyira korszakalkotó ötlet. Ez nem azt jelenti, hogy nem lenne érdemes valakinek referenciaként elkészíteni, de azon túl...?
2016. dec. 15. 14:08
 20/25 anonim ***** válasza:

"A programok megvalósításához OpenGL vagy DirectX kell, vagy akármi, nem érik meg a beléjük fektetett időt. "

Kell a fenét.

De ha kéne is, a freeware, PD Delphix mellett mit kellene neked programozni grafikailag? Semmit.

2016. dec. 15. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!