Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen programozasi nyelv...

Tamas2000 kérdése:

Milyen programozasi nyelv kell hogy windiwsphonera alkalmazast tudjak csinlani+android?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
9%

Android-ra Java

Winfos-ra nem tudom.

2016. nov. 22. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Magyarul kéne először értelmesen megtanulni.
2016. nov. 22. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Androidra alapból Java kell. De Xamarinnal mindkét platformra történő fejlesztést megtudod oldani C#-ben Xamarinnal. (A Windows meg amúgy is alapból C#.)
2016. nov. 22. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
vindisphonéra te az életben nem fogsz írni még egy hello world szintű progit sem.
2016. nov. 23. 01:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat...es telefonrol kuldtem nagyobb esely az elgepelesre.
2016. nov. 23. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Utana neztem ennek a xamarinnak, ha jol olvastam ezzel mind a 3 rendszere is lehet alkalmazast irni(ios,windows"nem szar" es android) es ingyenese tette a micrisosft aszem.
2016. nov. 23. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt megfelelő kompromisszummal lényegében egyszer kell csak a kódot megírnod a 3 platformra.
2016. nov. 23. 17:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen olvastam de csak 80% platform fuggetlen lesznek benne olyan funkciok amik platform fuggo. Ami nem is nagy vaj, raadasuk hatekot is konnyeden lehet benne irni en ezt letoltom magamnak. Koszonom szepen.
2016. nov. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!